Passive Income Nuffnang

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Setelah berkurun baru ada perasaan nak buat entry pasal Nuffnang. Kira macam income passive la... Ye la tuan blog dah tak aktif berblog macam dulu. Dulu masa suam-suam kuku aktif pun tak la masyuk.. hihi.. Sekadar suka-suka.

Login nuffnang dan dok berfikir nak cash out ke tak.... Tangan gatal je nak tekan butang Cash Out... Tapi bila dah cash out berapa kurun lagi la boleh cash out lepas ni.. Ngee

Nak Cash Out ke tak...Konpius nak....
Boleh la beli apa yang diingini... Maklumlah sekarang ni banyak kehendak yang terpaksa dipendam sebab status kewangan yang ke laut..

Takde istilah biar papa asal bergaya. Biar tak bergaya asal cukup makan.. Tu untuk kes aku.. Chill ^_^

Comments

Rodiah Amir said…
bila la aku nak dapat cmni ye.. ermm
Assalamualaikum Aishah,

Wah lumayan jugak tabung Nuffnang Aishah.. Alhamdulillah rezeki tu.. :-)
E'in said…
byk jugak tu kak.. seingat e'in, baru sekali je cash out.. tu pun rm50++.. haha
ewanthology said…
boleh tahan pendapatannya
Pha Is said…
banyak dah tu..

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing