CPUV Nuffnang yang Masih On Going

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Menjenguk Mr. Nuffnang dan wow banyaknya CPUV @ BE yang on going. Macam ada kebenarannya pendapat Blogger Empayar Utama utarakan.

Sejak tak aktif dan bilangan entry makin menurun, banyak lak CPUV yang melekat kat blog ni. Wow masyuk... Hahaa tu orang akan cakap. Tapi tak pun sebabnya trafik menurun dan tak aktif, so bila dah credited pun tak banyak la. Banyak lagilah total income masa aktif dulu walaupun bilangan iklan nuffnang yang dapat tak sebanyak ni masa tu. Lebih berkualiti.

Apapun bersyukur. Alhamdulillah.... Sikit-sikit kumpul biarlah makan tahun nak cash out pun takpe... Heheee.

nuffnang
CPUV November + Disember

Comments

alhamdulillah rezeki kak..
Tahniah. Banyak dapat iklan dari nuffnang.
mselim3 said…
Assalammualaikum... AJ,

banyak nyer cpuv blog nie kan.. keep up.

mselim3
anajingga said…
wow banyak tu bertingket-tingket nuffnang nya.. salam ukhwah singgah sini malam Rabu ni :)

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing