Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Menjenguk Mr. Nuffnang dan wow banyaknya CPUV @ BE yang on going. Macam ada kebenarannya pendapat Blogger Empayar Utama utarakan.

Sejak tak aktif dan bilangan entry makin menurun, banyak lak CPUV yang melekat kat blog ni. Wow masyuk... Hahaa tu orang akan cakap. Tapi tak pun sebabnya trafik menurun dan tak aktif, so bila dah credited pun tak banyak la. Banyak lagilah total income masa aktif dulu walaupun bilangan iklan nuffnang yang dapat tak sebanyak ni masa tu. Lebih berkualiti.

Apapun bersyukur. Alhamdulillah.... Sikit-sikit kumpul biarlah makan tahun nak cash out pun takpe... Heheee.

nuffnang
CPUV November + Disember

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative