Sunday, October 19

CPUV Nuffnang Terbanyak

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...


Jarang-jarang dah update blog sekarang walaupun kadang-kadang hati tu nak sangat berblog. Takpe pentingkan mana yang penting dulu.

Wehuu tadi cek akaun Nuffnang. First time dapat CPUV @ BE serentak sebanyak ni. Kira CPUV Nuffnang terbanyak la yang serentak masih on going.

So tak salahkan abadikan sebagai entry di blog. Antara CPUV yang melekat lagi setakat ni. Advertisor yang sama tapi iklannya muncul kat tiga-tiga ad. Sikit-sikit kumpul...pendapatan pasif...


*******************************************
Esok kerja....selamat menghabiskan sisa-sisa hujung minggu... Tabahkan hati dan kuatkan semangat untuk setiap cabaran yang bakal dihadapi mendatang hari.

10 comments:

Cik bunga mawar said...

Wah! Banyaknye...saya beum pernah dapat yg serentak banyak mcm gitu..congrats :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Memang banyak. Tahiah dapat sebanyak itu akak.

ewanthology said...

fuh. masyuk ni

zarulfarhana said...

selamat bekerja esok

ctfand said...

tahniah dan selamat maju jaya.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah rezeki..

maksu hanim said...

Salam kenal,
Wahh mcmana buat add nuffnang ni ek? Mcm menarik aje. Kalau sudi nk mtk tlg ajar. :)

Empayar Utama said...

Kannn....??? Cer bandingkan dengan jumlah entri tahun-tahun lepas. Makin sikit entri makin banyak CPUV hahahahahahah

Acik Erna said...

banyaknya AJ..acik pernah dapat setakat 4 je yang on going

E'in said...

byk betul! rezeki kan tu kak.. hihi.. same laa mcm ein.. dh lame xupdate blog..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...