CPUV Nuffnang Terbanyak

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...


Jarang-jarang dah update blog sekarang walaupun kadang-kadang hati tu nak sangat berblog. Takpe pentingkan mana yang penting dulu.

Wehuu tadi cek akaun Nuffnang. First time dapat CPUV @ BE serentak sebanyak ni. Kira CPUV Nuffnang terbanyak la yang serentak masih on going.

So tak salahkan abadikan sebagai entry di blog. Antara CPUV yang melekat lagi setakat ni. Advertisor yang sama tapi iklannya muncul kat tiga-tiga ad. Sikit-sikit kumpul...pendapatan pasif...


*******************************************
Esok kerja....selamat menghabiskan sisa-sisa hujung minggu... Tabahkan hati dan kuatkan semangat untuk setiap cabaran yang bakal dihadapi mendatang hari.

Comments

Cik bunga mawar said…
Wah! Banyaknye...saya beum pernah dapat yg serentak banyak mcm gitu..congrats :)
Memang banyak. Tahiah dapat sebanyak itu akak.
zarulfarhana said…
selamat bekerja esok
ctfand said…
tahniah dan selamat maju jaya.. :)
maksu hanim said…
Salam kenal,
Wahh mcmana buat add nuffnang ni ek? Mcm menarik aje. Kalau sudi nk mtk tlg ajar. :)
Empayar Utama said…
Kannn....??? Cer bandingkan dengan jumlah entri tahun-tahun lepas. Makin sikit entri makin banyak CPUV hahahahahahah
Acik Erna said…
banyaknya AJ..acik pernah dapat setakat 4 je yang on going
E'in said…
byk betul! rezeki kan tu kak.. hihi.. same laa mcm ein.. dh lame xupdate blog..

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing