Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...


Jarang-jarang dah update blog sekarang walaupun kadang-kadang hati tu nak sangat berblog. Takpe pentingkan mana yang penting dulu.

Wehuu tadi cek akaun Nuffnang. First time dapat CPUV @ BE serentak sebanyak ni. Kira CPUV Nuffnang terbanyak la yang serentak masih on going.

So tak salahkan abadikan sebagai entry di blog. Antara CPUV yang melekat lagi setakat ni. Advertisor yang sama tapi iklannya muncul kat tiga-tiga ad. Sikit-sikit kumpul...pendapatan pasif...


*******************************************
Esok kerja....selamat menghabiskan sisa-sisa hujung minggu... Tabahkan hati dan kuatkan semangat untuk setiap cabaran yang bakal dihadapi mendatang hari.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative