Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Sedang dalam proses mengemaskini tempate baru. Nak buat dari hari tu lagi. Kalau ada yang perasan blog asyik berubah template sebab tak sempat nak kemaskini punya pasal. Hahaa so macam tak betul je rasa blog sejak beberapa minggu lepas.

So meluangkan masa bermain dengan HTML untuk cantikkan template yang di'upload' ikut citarasa sendiri. Masalahnya banyak yang kena diubah, perlu search sana sini demi cantikkan template ni. Huhuu sape yang memang terer bermain coding HTML tu memang takde masalah kot.

Bagi aku yang memang tak tahu pasal coding ni memang kena rujuk sana sini la. Try and error sampai puas hati sendiri. Nak upah boleh je, tapi rasa lebih puas kalau diri sendiri yang buat.

So kalau ternampak pape yang pelik tu silalah tegur, mana taw coding aku tak menjadi. Lepas tu boleh syok sendiri pulak.. Haru tuan blog ni bila tukar template baru.

P/S: Tengah nak buat bloglist untuk kawan-kawan blog. Sory bloglist lama awal-awal lagi terkorban, so sabar ye nak akan dimasukkan semula. Bukan tak sudi buat bloglist....terhilang.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative