Tukar Template Baru

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Sedang dalam proses mengemaskini tempate baru. Nak buat dari hari tu lagi. Kalau ada yang perasan blog asyik berubah template sebab tak sempat nak kemaskini punya pasal. Hahaa so macam tak betul je rasa blog sejak beberapa minggu lepas.

So meluangkan masa bermain dengan HTML untuk cantikkan template yang di'upload' ikut citarasa sendiri. Masalahnya banyak yang kena diubah, perlu search sana sini demi cantikkan template ni. Huhuu sape yang memang terer bermain coding HTML tu memang takde masalah kot.

Bagi aku yang memang tak tahu pasal coding ni memang kena rujuk sana sini la. Try and error sampai puas hati sendiri. Nak upah boleh je, tapi rasa lebih puas kalau diri sendiri yang buat.

So kalau ternampak pape yang pelik tu silalah tegur, mana taw coding aku tak menjadi. Lepas tu boleh syok sendiri pulak.. Haru tuan blog ni bila tukar template baru.

P/S: Tengah nak buat bloglist untuk kawan-kawan blog. Sory bloglist lama awal-awal lagi terkorban, so sabar ye nak akan dimasukkan semula. Bukan tak sudi buat bloglist....terhilang.

Comments

Assalammualaikum... aishah,

template baru nie nampak kemas dan cantik kan..

mselim3
ayut said…
Hahaha...biasala.ayut pon klu coding ni pening sndri.
encikarman said…
edit jangan tak edit...
hana hadi said…
bila lah hana nak tukar tamplete baru.huhu
Miss Boo said…
sama arr... tukar template baru... wt sndri lbh puas hatikn biarpun byk error.. hihihi :D
Miss Boo said…
jenjalan sini :) http://missbaybeeboo.blogspot.com/2014/04/giveaway-by-sha-malek_6.html wish me kat sini blh x? tq :D
Koding said…
Saya berhajat juga nak menukar template tapi disebabkan masalah tak berapa pandai dan tak ade banyak masa terluang, maka rasanya template yang ada dah okay kot ...

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing