Sunday, March 23

Tesco Delivery

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Ternampak ada iklan tesco menari-nari kat blog aku. Itulah CPUV yang sangkut untuk bulan Mac. Jadilah ada jugak CPUV kan. Tertarik pulak nak mengetahui lebih lanjut bila baca iklan yang berbunyi,'shop online, we deliver'.

So terus ke website tesco malaysia untuk menyiasat lebih detail. Owh tesco ada servis baru rupanya, delivery barang-barang kepada pelanggan. Erk macam Pizza, MC Donald ngan KFC delivery pulak.

Kepada yang berminat bolehlah klik iklan tu untuk mengetahui dengan lebih details. Korang boleh cek kat kawasan mana tesco terdekat dengan korang buat delivery. Nak shopping online ni korang kena la ada akaun online dengan tesco, apa-apa boleh rujuk website tesco.

Macam menarik je tak perlu nak sesak-sesak cari parking, tolak troli, harga promosi pun layak dapat, clubcard mata pun dapat. Tak payah susah-suash beratur kat kaunter nak buat bayaran. Semua kat hujung jari je...


13 comments:

MAZLIZA ABD RAZAK said...

Erm...best kan. Nt nk try la..
Stiap bln cnfirm g shopping brg dapur kt tesco.
tmbah plak ada baby lg xleh nk p bli brg2 dapur.

MulutPayau said...

Macam2 Skrang ni ya..semuanya di hujung jari...

Clive Einstein said...

selalu la jugak tgk iklan tesco ni, tapi xnah cuba. sbb kalau bab bab shopping groceries ni, selalu nya unplanned purchase...heheh...berapa eh delivery charge untuk servis tesco ni? hmm...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Macam-macam kemudahan ada kat Tesco sekarang ni.

Kakzakie said...

Semakin mudah dan kuranglah exercise dibuatnya cara ini..

Lyaa Suriany said...

menarik kan . lya pn baru tau hari tu. bgss. sng tuk org yg mls nk p shopping

Mr.Superman said...

pergh..sesuai utk org malas mcm abg ni. HAHAHAH. tp BP takde tesco. T_T

p/s: aah,nuffnang abg ada prob sikit. malas la nk repair :D org malas selalu rugi. *nangis lagi*

Ujie said...

Tesco kat tempat saya..Nilai, lengang je. Mmg senang nak shopping. Tapi harganya agak mahal berbanding Giant (yg terletak berdekatan je). Tu yg malas sikit nak beli kat Tesco.

Tapi...baguslah dia buat servis gini. Alternatif kpd yg sibuk/ malas keluar rumah.

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm syok n mcm best je..hihi

encikarman said...

belum pernah cuba lagih shopping cam nih.. bagus gak nih

sdk said...

alamak... nak kena cuba lah nih.

E'in said...

nak kena sign up dulu kan sblm nk gune,, hihi

HeNRieTTa JoSe said...

Nak google jap...mcm menqrik jerr nie..jimat masa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...