Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Ternampak ada iklan tesco menari-nari kat blog aku. Itulah CPUV yang sangkut untuk bulan Mac. Jadilah ada jugak CPUV kan. Tertarik pulak nak mengetahui lebih lanjut bila baca iklan yang berbunyi,'shop online, we deliver'.

So terus ke website tesco malaysia untuk menyiasat lebih detail. Owh tesco ada servis baru rupanya, delivery barang-barang kepada pelanggan. Erk macam Pizza, MC Donald ngan KFC delivery pulak.

Kepada yang berminat bolehlah klik iklan tu untuk mengetahui dengan lebih details. Korang boleh cek kat kawasan mana tesco terdekat dengan korang buat delivery. Nak shopping online ni korang kena la ada akaun online dengan tesco, apa-apa boleh rujuk website tesco.

Macam menarik je tak perlu nak sesak-sesak cari parking, tolak troli, harga promosi pun layak dapat, clubcard mata pun dapat. Tak payah susah-suash beratur kat kaunter nak buat bayaran. Semua kat hujung jari je...


Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative