Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Tak payah cerita pasal benda lain, tapi dua benda ni memang keperluan kita semua sekarang. Jangan nafikan pulak...

1. Komputer @ Laptop
Kalau dulu ada komputer @ laptop sendiri merupakan kehendak. Kalau tak ada pun xpe, kalau ada memang cukup bertuahlah. Tapi sekarang memiliki komputer @ laptop sendiri adalah keperluan.

2. Sambungan Internet
Tak payah nak sangkalkan internet bukan lagi kehendak tetapi keperluan. Mana taknye nak berhubung dengan kawan-kawan, family, buah ati - boleh chat, boleh webcam, e-mail. Nak bayar bil pun sekarang online je. Bank-bank dah ada perbankan internet. Nak mintak keje pun dah online sekarang. Panjang kata macam-macam nak cite, pendek kata semua dihujung jari. Klik-klik siap.

Nak berblog pun dua benda ni perlu ada. Tak ada dua benda ni tak update la blog jawabnya. Tak BW la jawabnya.

So kalau dulu kehendak sekarang dah jadi keperluan...takde macam tak lengkap je hidup.... Tapi terpulang kat orang jugak la...Tak semua kot macam tu.. Heheh

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative