Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...
Ancasa Allsuites Resort & Spa Port Dickson

Pernah berkursus di Ancasa Allsuites Resort & Spa Port Dickson. Masa Kursus tu dapat hotel yang ada dua bilik. Agak selesa jugalah. Ada juga hotel yang memiliki tiga bilik, tapi dah dapat yang dua bilik. Hee sudah semestinya bilik share le.

Ancasa Allsuites Resort & Spa Port Dickson
Ruang menonton TV...agak selesa

Ancasa Allsuites Resort & Spa Port Dickson
Ada meja makan sekali. Pintu yang nampak tu bilik utama

Ancasa Allsuites Resort & Spa Port Dickson. Kat sini seterika tak disediakan dalam setiap bilik. Kalau korang nak korang kena calling2 service la suh hantar. Dan nak guna tu pun ada tempoh dia bagi. Sejam ke dua jam macam tu la. Tapi kitaorang terbuat harta berjam2..Muahehe.. So bawa seterika sendiri lebih aman kot tak payah nak calling-calling.
Ancasa Allsuites Resort & Spa Port Dickson
Ni balkoni yang dekat ruang tonton TV tu.
Ancasa Allsuites Resort & Spa Port Dickson. Agak selesa tempat ni kecuali dari segi kebersihan daku rasa kureng sikit la. Tengok toilet dan dapur pun cukuplah. Singki daku tengok agak tak bersih seperti lama tak guna. Mungkin dia tak peduli sangat kot sebab sape je nak guna singkikan. Toilet pulak kat tepi-tepi toilet tu nampak la selekeh macam dia tak berus betul2. Aku ni bukanlah nak mengada sangat dan bukan juga terlalu pembersih, tapi bagi sebuah hotel daku rasa kureng la tahap dia. Tapi bolehlah nak hidup situ setakat tiga empat hari.. Free pulak tu...muahaha
Ancasa Allsuites Resort & Spa Port Dickson
Telefon....

Ancasa Allsuites Resort & Spa Port Dickson
Ruang sebelum masuk ke dalam....

Ancasa Allsuites Resort & Spa Port Dickson
Dapur.....ada peti ais, jug kettle..

Ancasa Allsuites Resort & Spa Port Dickson
Dalam bilik.. Ni bukan bilik utama. Ada kipas dan ada aircond. Balkoni pun ada...
Ancasa Allsuites Resort & Spa Port Dickson. Katil bilik utama besar ye... Tak sempat nak snap picture maklumlah amek picture ni pun masa nak balik dah... Huhuu kelam kabut terikat dengan jadual program... Bilik utama ada toilet sendiri. Untuk bilik aku ni toiletnya di luar.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative