Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Blog dah berubah wajah baru. Ye la dah lama tak ubahsuai blog. Sebenarnya dah lama pun tak berjaya berblog dengan jayanya macam dulu-dulu... Ubahsuai blog pun mencuri-curi masa, lebih sebulan kot buat sikit-sikit. Ni pun masih ada yang perlu ditouch up.

Komen-komen tak sempat nak publish. Adoyai Cik Aishah ni sibuk manjang. Keje..keje...keje... Hurm moga dapat pekerjaan yang lebih stabil nanti. InshaAllah...

Apa yang berubah kat blog?

Template Baru
  • New template dah di'applied' kat blog ni. Biru putih... Aku upload je sebenarnya. Heheh. Tapi jenuh la jugak bermain dengan kod HTML nak bagi kena dengan citarasa aku. Try and error je. Agak2 save template tak keluar error tu oke la tu.. Haaa suka ati je kan.

Nama Blog
  • Nama blog pun dah berubah. Dulu bila hati bersoal jawab, sekarang dah jadi Aishah Jahirah. Guna nama pena sendiri lebih selesa rasanya.

Header
  • Bila nama blog berubah automatik la header pun haruslah berubahkan. Sementara ni tu la header yang mampu aku hasilkan. Ingat nak ubah lagi tapi takde masa nak buat header lain. Belasah je la apa yang ada dan boleh asal ada header.
......................................................................

Banyak yang nak ubah lagi sebenarnya. Salah satu URL blog. Tapi kalau ubah kang habis semua berubah kot. Ye ke? Hee tak pasti tu yang takut-takut nak ubah. Nak beli domain sendiri pun pernah gak terfikir tapi dah ngadap blog pun takde masa biarlah dengan blogspot je dulu.

Aku: Ada azam tahun baru ke? Ke masa tahun baru Islam dah buat azam aritu. Erm aku masih berharap menjadi lebih baik dari hari ke hari. Ye la sape yang nak jadi makin teruk dan burukkan? And hopefully dis year semuanya lebih stabil...

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative