Thursday, August 22

CPUV Nuffnang belum Credited

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Lama tak update pasal Nuffnang. So ari ni nak update la pasal BE nuffnang yang belum credited lagi. Alhamdulillah bolehlah buat topup earning sedia ada....


*****************
Nak BW kalau sempat...dari Isnin lagi asyik BW separuh jalan, haish tak adil betul tuan rumah ni tak pegi semua rumah kawan2...jangan marah eaa. Minta maaf tak berniat macam tu, kalau boleh mau jalan2 semua blog.

16 comments:

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum...

mselim3 visit sini,

baca pasal earning CPUV.. mselim3 ada 3 aje ,
1-Prepaid Rider
2-RHB Bank
3-Marigold Peel Fresh..

earning , boleh lah... dah cash 2 kali, lepas earning blogbuster...
Earning dengan nuffnang nie ok alhamdulilah... kena sabar kan...

ieda immi said...

alhamdulillah .. rezeki nie ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah sis..ramai yg kena belum credit lg ni..huhuh

Kesuma Angsana said...

alhamdulillah rezeki tu !

Tihara said...

tahniah aj, alhamdulillah..
akak pun niat nak bw seme blog tapi ade je halangan..huhu

Kakzakie said...

Yelah kadang dilanda kesibukan tak boleh nak kata apa. Tapi kakak rasa sebagai blogger pasti semua dah maklum..

MAZLIZA ABD RAZAK said...

Bestnya...tahniah.

Qhaifa Nur said...

rezeki tuh...

ummiross said...

Alhamdulillah, murah rezeki bulan Syawal ni. Ummi pun kadang2 je dapat bw.

J.Syazwana said...

wuuuu yang rhb tu running lame gileee

mama3heroo said...

WAH..TAHNIAH2..

Teena Tna said...

Sy punya macam tak gerak2 jer...

S.K.A said...

Alhamdulillah =) rezeki tu..yg sy dh xde on going..syukur ape yg ade hu3

S.K.A said...

sy punya yg on going da xde =) xpelh syukur dgn apa yg ada

Mimi Azirah said...

Alhamdulillah rezeki

ayut said...

ok tu...byk dh klu dikumpul-kumpul :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...