Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Nak share cara remove atau buang follower kat blog kita. Cara  remove atau buang follower  ni tolong guna dengan berhemah. Macam kes aku ni la tiba-tiba ada follower yang bergambar dan mungkin berlink tak senonoh. Tiada kompromi terpaksa la remove je follower sorang ni.

Cara Remove Follower

Korang gi kat dashboard korang macam dalam picture kat bawah.... Follow je step yang diberi untuk remove follower.

Cara Remove Follower


Cara Remove Follower


Cara Remove Follower


Cara Remove Follower

Selesai sudah.....
Cara Remove Follower


Tara..... Dah takde dan makin berkurang bilangan follower. Biarlah follower kurang asal takde gambar yang tak senonoh. Blog aku bukannye blog lucah. Aku perasan ramai yang difollow oleh pemilik ni, so korang boleh la guna cara ni untuk block daripada muncul kat widget follower.

Amaran keras.... Tak payah la sebab sakit hati orang tu tak pernah kunjung blog kita lepas dia follow sampai nak remove or block pulak. Ish tak baik lak macam tu. Ini untuk special kes je taw..

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative