Penulis Jemputan

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Mulai semalam blog arisyahjahirah.blogspot.com dihidupkan bersama oleh penulis jemputan. Tuan punya blog kadang-kadang tiada masa langsung untuk online blog. Kesian blog tengok kosong je. Tuan blog mengambil keputusan blog ini ditulis bersama dengan penulis jemputan khas iaitu Mizz Aiza.

Tu pun kalau dia ada masa dan tak sibuk la. Hehee so takde la terbiar kosong tanpa entry blog ni nanti. Dan tuan blog memberi kebenaran untuk menulis entry apa sahaja yang bermanfaat untuk semua. So terpulang kat Mizz Aiza la nak tulis pasal apa asalkan bukan politik terlampau, kisah terlampau yang tak sesuai macam seks ke. Itu memang tidak dibenarkan dan dia pun takkan tulis punya la.

Walau bagaimanapun, tuan blog  akan tetap mengambil peranan untuk blogwalking dan berjalan-jalan ke blog sahabat serta membalas kunjungan dan komen. Jadi jangan marah kalau tengok ada je entry tapi tak berbalas kunjungan.

Jemput singgah blog Mizz Aiza------> Dunia Kecil

Aku: Psttt.....ada lagi ke yang nak jadi penulis jemputan?

Scroll bawah untuk entry baru....ini sticky post.

Comments

Kakzakie said…
Ada royalti ke Sya hahaha...
Good idea juga kan daripada blog menyepi at least ada pengisian..
Remy hazza said…
wow...dah ada penulis jemputan..... bagus......idea tu
puteri kasih said…
elok juga ada penulis jempatan..blog boleh diupdate dengan lebih kerap kan :)
ok juga..sekurnya tak senyap sunyi =)
BUNDA a.k.a KN said…
OOO.. Baru tahu ada penulis jemputan..
E'in said…
wah... dh ade dua owner laa skrg nie ea...
Kesuma Angsana said…
wah ada penulis jemputan lagi tu !
Bagus juga buat macam tu.
terisi nanti blog tanpa sunyi dari N3.
wisata outbound said…
nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/
Hit seo said…
wah... harap blog dapat di update dan belajarlah sedikit seo di blog saya ya..
Run Away said…
Idea yg sangat bagus..blog tak lah sunyi sangat..
Nasuha said…
Salam kak dan miss aiza.... happy blogging.. =)
Dang Kahla said…
blog sndiri pon tak terjaga..hehe
Rajin2 la menulis ye... ;)
Koding said…
Miss Aiza pun kelihatannya sibuk juga menguruskan blognya sendiri ..
Serta BW mempromosi blog nya ...
Berblog ni bukan suatu paksaan ...
Memulislah bila ada kelapangan ..
Hit seo said…
idea yang baik.. selamat berjaya..

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing