Saturday, May 4

BE/CPUV Nuffnang Mac 2013

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Nak update BE bulan Mac yang dah jadi ME. Tahun ni blog tak banyak dapat BE/CPUV, so kurang la cerita pasal Nuffnang. Baru tiga kali dapat BE (kalau ditambah dengan BE tak dikenal pasti tu jadi lima la).

Ni la BE dari Libresse yang dah jadi ME...

Nuffnang bagilah BE baru lagi...Bulan empat langsung tak dapat BE. Dah masuk bulan lima ni.. Hahaa .....:)

10 comments:

Ann Ishak said...

BE tu kalau sekali sanggup, sedap je kan...bila takde, memang takdak langsung

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk mcm byk juga tu..hihi

huny madu said...

Untung la dapat be, kita punya suma dh kredit.
Tinggal seketol je masih running, ntah bila la nuff nak kasi lagi.

BUI JUNAIDI said...

masyukkkk..:)

E'in said...

dh 3 thn blogging, kite xpenah dpt cek dr nuffnang lg... huhu

ieda immi said...

huhu sama macam akak punye aje dik .. huhu
sabar kan

Kesuma Angsana said...

ttp rezeki tu dear!

tenku butang said...

Nuffnang kekut..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tahniah..
banyak juga dapat tu.

casablander said...

waaa...

banyaknya earning dia.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...