BE/CPUV Nuffnang Mac 2013

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Nak update BE bulan Mac yang dah jadi ME. Tahun ni blog tak banyak dapat BE/CPUV, so kurang la cerita pasal Nuffnang. Baru tiga kali dapat BE (kalau ditambah dengan BE tak dikenal pasti tu jadi lima la).

Ni la BE dari Libresse yang dah jadi ME...

Nuffnang bagilah BE baru lagi...Bulan empat langsung tak dapat BE. Dah masuk bulan lima ni.. Hahaa .....:)

Comments

Ann Ishak said…
BE tu kalau sekali sanggup, sedap je kan...bila takde, memang takdak langsung
nmpk mcm byk juga tu..hihi
huny madu said…
Untung la dapat be, kita punya suma dh kredit.
Tinggal seketol je masih running, ntah bila la nuff nak kasi lagi.
E'in said…
dh 3 thn blogging, kite xpenah dpt cek dr nuffnang lg... huhu
ieda immi said…
huhu sama macam akak punye aje dik .. huhu
sabar kan
Kesuma Angsana said…
ttp rezeki tu dear!
tenku butang said…
Nuffnang kekut..
Tahniah..
banyak juga dapat tu.
casablander said…
waaa...

banyaknya earning dia.. :P

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing