Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Dah lama sebenarnya nak mencuba lipstik collagen keluaran D'herbs ni tapi asyik tak terbeli je. Last week masa pergi tesco, gaji pun dah masuk so terus la beli lipstik idaman hati.

Aku ni jarang pakai lipstik. Satu lipstik tu boleh tahan bertahun2. Bayangkan... Dan sebenarnya bibir sensitif dengan lipstik. Mesti kering je bibir kalau pakai lipstik apapun. Ditambah pulak kemalasan diri untuk bermake up bagai ni. Hahaaa

Harga asal lipstik collagen d'herbs ni RM25 tapi kedai tu jual RM22 je. So try la guna.

Alhamdulillah so far tak kering bibir, tak mengelupas macam sebelum ni. Mungkin serasi bersama. Ramai yang tegur melawa je kau ye.

Hahaa lipstik ni ikut warna darah. So setiap orang tak sama. Yang penting bibir nampak mungil je. Erm tak perlu nak oles tebal pun.

Sape yang suka natural tu sesuai sangat la guna lipstik collagen d'herbs ni. Tataw la kot memang tak sesuai dengan sesetengah orang. Ni pengalaman peribadi aku je.

**************************
Lama tak berblog dengan jayanya... Kesian blog dah macam blog tinggal je rasa.. Sory sangat2 lama tak jalan kat rumah rakan-rakan blog..

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative