Monday, April 1

Terima Kasih Blogger Remy

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Terima kasih kepada blogger Remy untuk gift yang sudah selamat diterima. Hehee kalau masih ingat last minit kot menjoinkan diri---->"2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away".

Mungkin sudah rezeki, Alhamdulillah terpilih sebagai salah seorang yang bertuah mendapat gift---->Tahniah!!!!!! Blogger Bertuah 2nd Year Ohsem Anniversary......

Excited kau buka gift masa kat opis....ngeh3... Pastu terus pasang. Tara inilah hasilnya.....






Aku mahu terbang..... Silalah abaikan meja yang bersepah tu ye....kih3

Terima kasih Abang Remy.... Suka sangat.... So pe lagi  serbu la blog dia---->Aku Cuma Seorang Kulikutif!!!

21 comments:

MulutPayau said...

Tahniah dear...comel gift tu..seronok kan kalau ada orang bagi....

Ujie said...

tahniah!

rasa2 pening je dgn kerja yg byk tu..bolehla terbangkan diri dgn kapal ni ya..

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah sis..cntik sgt!

wahida said...

wow...bestnya...tahniah nok...

Mak Long a.k.a Kunang-kunang said...

Tahniah

nens cellection said...

cutenyerr..kapal terbang mini2..hehe
tahniah kak!..bertuah ni..;)

Kesuma Angsana said...

wah 2 tahniah yer

Tihara said...

tahniah dapat kapal terobang..cantik kan letak dalam kete :)

Nafira usof said...

tahniah~ uniknye hadiah tu~

TiranaAduka said...

salam
Terima kasih sudi join
Remy hazza tu.tirana aduka kenal..ramah dan baik orgnya..
Alhamdulillah ta tumpang gembira.dan tahniah..

E'in said...

tahniah kak... :)

puteri kasih said...

tahniah aishah..gift yang menarik tu :)

ieda immi said...

soo cute ! ;)

HeNRieTTa JoSe said...

Plane? Sukenye...tahniah awk....

Remy hazza said...

wah...tahniah sekali lagi........ lepas nie kalau ada gA support lagi tau!!!!

noraauliyya said...

Tahniah2. org2 terpilih je dapat tu heheee :)

Dianaa said...

wow! cantik tu. tahniah :D

jaakechik said...

tahniah. cantik sgt... anda bertuah heee! salam kenal dari jaa :)

Nasuha said...

tAHNIAH YE... =)

Empayar Utama said...

Wah tahniah buleh buat koleksi tu

fyna said...

sangat comel gift tue ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...