Monday, March 25

Testimoni Rumpai Laut @ Pure Marine Collagen

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Beberapa minggu yang lepas ada order rumpai laut from Lahad Datu. Sudah selamat diterima, Alhamdulillah walaupun Lahad Datu tengah ada masalah sekarang pos berjaya sampai cepat. Dalam masa dua hari je.

Aku order Rumpai Laut @ Pure Marine Collagen (PMC) berwarna hijau. Sebabnya ada terbaca yang warna hijau ni antara yang terbaik dan kandungan klorofilnya pun lebih banding yang lain. So order la yang hijau.

Baru sekali je makan beberapa hari yang lepas. Aku order tapi kakak aku yang buat dan makan. Aku terlalu sibuk sampai lupa nak amalkan.

Walau sekali amek dah boleh rasa healing crisis. Satu badan sakit-sakit, period nak tak nak je keluar. Memang rasa sangat-sangat tak larat dan tak bermaya. Dah macam senggugut tapi tak pun. Nak teruskan pengambilan, terlupa bawa stok le pulak. Aduh..

Aku amek untuk tujuan kesihatan disamping kecantikan.. Mungkin pasni akan update dari masa ke semasa kot pasal kesan amek PMC ni. InsyaAllah....maklumlah kebanyakan entry autopublish skang ni. Punya susah nak online blog. Huh...

Entry lain yang berkaitan:
Testimoni Rumpai Laut @ Pure Marine Collagen 2

21 comments:

Nizam.Ariff said...

makan gitu je ke macam snek atau kena buat sup?

Anonymous said...

Makan macam tu jeke? Atau campur dengan apa-apa? So far rasanya macam mana?

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Run Away said...

sy pun dah cuba...;d...tapi kena minum air byk sikit..;d

HeNRieTTa JoSe said...

Hijau? Xtaw plak rietta, dgr org citer merah ngn putih jew...

Ann Ishak said...

rasanya macam mana ek?!!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

menarik..tak try lg yg hijau..

Remy hazza said...

remy teringin juga nak mkn kolegen nie...tgk ramai sangat yg makn....he3

Anonymous said...

boleh ker minum kolegen ni dalam masa yg sama saya minum glokosa,,.saya dah lama minum glokosa ni,

Aishah Jahirah said...

@Nizam.Ariff
masak le dulu....heheh xtry lg wat kerabu rumpai laut...next time kot...;p

Aishah Jahirah said...

@Rara Nasiha
yg dah masak saya makan macam tu je.kdg2 bancuh dlm air suam...so far xbanyak perubahan.cuma rasa mcm kulit mkn lembut.hahaa tataw le perasaan je kot.

Aishah Jahirah said...

@tenku butang
tq....:)

Aishah Jahirah said...

@Run Away
ha ah mmg kena minum banyak air....

Aishah Jahirah said...

@HeNRieTTa JoSe
hee yg glame skang ungu....

Aishah Jahirah said...

@Ann Ishak
rasa dia sebenarnya xsedap sgt..nk sedap kena la campur dgn perisa apa2.

Aishah Jahirah said...

@nuyui a.k.a miss YUI
try le pasni...

Aishah Jahirah said...

@Remy hazza
cuba jangan xcuba..

Aishah Jahirah said...

@Anonymous
xpasti le....elok tanya yg lebih pakar....

ahmad hazwan said...

Salam
Jika Berminat utk Membeli Pure Marine Kolagen Gred AAA Kaler Ungu RM 10 100 Gram Sila Call/Sms/Whatsapp Sy Ditalian +601126284226
Thanks Admin

ferdaus kassim said...

saya pun makan..rumpai ni memang panas sikit...kena minum air banyak...muka memang dah tak berminyak...breast pun ada perubahan sikit....kawan 2 pun ckp..

ferdaus kassim said...

saya pun makan..rumpai ni memang panas sikit...kena minum air banyak...muka memang dah tak berminyak...breast pun ada perubahan sikit....kawan 2 pun ckp..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...