Lagu Tema Rindu Bertamu di Abu Dhabi
Lirik Lagu Siapa Ingin Membawa-Fahrin Ahmad

Langit yang indah telah gerhana
Hamparan jadi sahara
Berapa lama dapat bertahan
Musafir ini
Sendirian....


Siapa ingin bersama
Terbang tinggi ke sana
Ke langit tinggi
Ke awan cinta

Siapa ingin bersama
Belayar di samudra
Ke laut dalam
Ke dasar mu sayang

Masihkah ada jalan bahagia
Simpati belas di jiwa
Dibuai mimpi terbakar sepi
Hancur impian berderai

Siapa ingin bersama
Terbang tinggi ke sana
Ke langit tinggi
Ke awan cinta

Siapa ingin bersama
Belayar di samudra
Ke laut dalam
Ke dasar mu sayang

Siapa ingin membawa 
Aku terbang bersama
Ke langit tinggi
Ke awan cinta

Siapa ingin membawa
Aku layar bersama
Ke laut dalam
Ke dasar mu sayang

*****************************

Wah Fahrin Ahmad yang nyanyi lagu ni..... Kalau nak download lagu ni try la pi search kat youtube, berjumpa yang agak-agak oke silalah convert sendiri ke bentuk MP3 ye... Macam aku buat, sebabnya tak jumpa pun lagu penuh MP3. Dan lirik ni pun berdasarkan halwa telinga aku je, mungkin ada yang salah sebutannya aku tulis. Hahaa chill

Satu lagi lagu best dalam cerita Rindu Bertamu di Abu Dhabi ni ialah lagu Yang Bertakhta nyanyian Bob AF. Lagu tu pun best didengar oleh halwa telinga aku, korang tataw le...

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative