Kelebihan Page Rank Tinggi

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Lama tak bercerita pasal blog, ye la dah tu online blog pun jarang-jarang. Terperasan page rank untuk blog ni dah naik ke angka dua. Alhamdulillah naik pun dia semula.

Kalau dulu kat entry ni mengeluh pasal page rank dah turun ke angka satu semula-----> Tak konsisten. Suka tengok PR dah naik ke dua tapi yang tak suka tak mampu nak konsisten berblog dah sekarang ni. So tak tahu la PR 2 ni mampu bertahan lama mana dan mampu ke nak naik ke PR3 ataupun jatuh ke PR1 semula. Alahai ayat sadis...

Kelebihan page rank tinggi ni, pada pemerhatian akulah blog kita akan terindex kat muka hadapan google. Kiranya akan dapat tempat la dalam page enjin carian google. Sejauh mana kebenarannya aku pun tak pasti sebab aku sendiri tak arif berkaitan page rank ni.

Kepada yang nak tips untuk naikkan page rank boleh klik sini-----> Tips naikkan Page Rank

Kena banyak lagi belajar mengenai page rank ni kot. Banyak yang tak tahu daripada tahu. Tapi dengan keadaan sekarang memang takde masa la nak google itu ini macam dulu.

Seronok bila dapat tahu sesuatu dan berkongsi dengan orang lain ni. Ibarat mengembangkan ilmu yang kita dapat.

Comments

nens cellection said…
akak yg jarang2 berblog pon naik page rank..sy rsnyer xde maknanya nk naik..huhu
Acik Erna said…
assalam AJ..acik tak tau pulak kat mana nak tengok
Nafira usof said…
wahhh..ilmu jugak nih~
mekasih yer..:)
Ujie said…
Tahniah...saya masih kat takuk 1 tu le.

Pdhal tak paham menda pun, main letak je widget PR kat blog saya tu.
アヌム said…
ahaaa tak berape phm pn psl page rank ni heeee
masih tak pndai bab ni..hihi
Nizam.Ariff said…
pagerank aku satu je...
Dang Kahla said…
x pernah kisah pun pasal page rank.hehe
Lia Irdelia said…
hahha..
memang x tau menahu psl menda nih.. hhuhu
Remy hazza said…
dah lama tak check !!!!!
wahh hebatnye.. tunjuk ajarku sifu.. huhu mmg xreti bab2 ni ~
Kesuma Angsana said…
tq bekongsi yer. bagus sgt ni !
Mieya Atiera said…
Masih belum berjaya lagi untuk mencapai pagerank sedemikian.
Koding said…
Terima kasih atas onfo ini..
Saya barangkali tidak berapa kisah tentang page rank ini ...
Sebab saya pun tahu keupayaan saya sendiri sebagai blogger yang tak sehebat mana...

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing