Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Di entry ni----->Cash Out Nuffnang ada gitaw dah cash outkan Nuffnang. Last week dah dapat cek dari Nuffnang. Cek pertama yang di nanti sudah selamat berada di tangan tapi masih belum ditunaikan. Ingat nak wat cheque deposit je la nanti.

Horey ni la rupa cek tersebut.

Guna telefon cap ayam amek gambo pun...heheh

Sorry agak excited sebab ni kali pertama cash out Nuffnang punya income. Hahaa tu pun setelah bertahun mengumpul. Tak macam sesetengah orang, setiap bulan masyuk... Takpe tu rezeki masing-masing.

Yang tak pernah dapat CPUV/BE tu jangan putus asa, aku dulu pun bukan dan-dan tu dia bagi CPUV/BE tu. Dapat pulak sen-sen je memula dulu. Skang pun tak la banyak, tapi boleh la dapat ringgit-ringgit kalau banding dulu sen-sen. Alhamdulillah....

Yang penting keseronokan berblog tu. Cuma sekarang kurang seronok sebab kurang masa nak ngadap blog. Dah kurang pengetahuan dah rasanya sejak kurang ngadap blog ni.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative