Cek Pertama Nuffnang

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Di entry ni----->Cash Out Nuffnang ada gitaw dah cash outkan Nuffnang. Last week dah dapat cek dari Nuffnang. Cek pertama yang di nanti sudah selamat berada di tangan tapi masih belum ditunaikan. Ingat nak wat cheque deposit je la nanti.

Horey ni la rupa cek tersebut.
Guna telefon cap ayam amek gambo pun...heheh

Sorry agak excited sebab ni kali pertama cash out Nuffnang punya income. Hahaa tu pun setelah bertahun mengumpul. Tak macam sesetengah orang, setiap bulan masyuk... Takpe tu rezeki masing-masing.

Yang tak pernah dapat CPUV/BE tu jangan putus asa, aku dulu pun bukan dan-dan tu dia bagi CPUV/BE tu. Dapat pulak sen-sen je memula dulu. Skang pun tak la banyak, tapi boleh la dapat ringgit-ringgit kalau banding dulu sen-sen. Alhamdulillah....

Yang penting keseronokan berblog tu. Cuma sekarang kurang seronok sebab kurang masa nak ngadap blog. Dah kurang pengetahuan dah rasanya sejak kurang ngadap blog ni.

Comments

Acik Erna said…
asslm AJ..tahniah..dapat dah hasil dari berblog..
Lia Irdelia said…
wah.. tahniah lagi utk akak.. :)
nan todak said…
fuyyooo...best ah dapat cek dr nuffnang..tahniah.. :)
MulutPayau said…
Rezeki tu...tahniah ya dik...
Bui Junaidi said…
NAK MINTAK BELANJA BOLEH?HEHEHE..TAHNIAH..
nens cellection said…
sy pon kali pertma kak..dr cpc..huhu..frust gak kdg2..tp lantak lah..janji leh post gambar pose2 jalan..hehe

tahniah kak!
Nafira usof said…
tahniah~
masyukkk jugak tuh~
Alhamdulillah.. Tahniah akak. Semoga bertambah rezeki dari blog.
Cik Tia said…
semangat membara bila dapat BE. hehe. alhamdulillah , rezeki jangan ditolak.
Koding said…
Tahniah...
Akhirnya masyuk jugak ...
aiin baharom said…
uiii seronoknya...sedang mengumpul la ni...errm
aiin baharom said…
uiii seronoknya...sedang mengumpul la ni...errm
Tihara said…
alhamdulillah, seronok kan..tahniah :)
Remy hazza said…
alhamdulillah....
lilieyz said…
Sama lah. Cek dah sampai tapi tak cash kan lagi >.<

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing