Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Akhirnya setelah bertahun mengumpul earning nuffnang, aku cash outkan juga earning. Nak merasa juga duit hasil daripada blog. Walaupun tak sebanyak orang lain, tetap duit jugak kan.

Tara...dah tinggal RM0.00..


Setakat ni status masih unpaid. Aku klik cash out kalau tak salah ingatan 28.01.2013. Income tak sampai RM300 pun. Tak macam korang tiap-tiap bulan cash out kot.ngee...

Aku: Bila terlalu fokus kerja, otak tak berkembang. Terasa betul-betul macam katak bawah gelas kaca. Menyampah pun ada, macam-macam rasa je. Manusia memang macam-macam.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative