Cash Out Nuffnang

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Akhirnya setelah bertahun mengumpul earning nuffnang, aku cash outkan juga earning. Nak merasa juga duit hasil daripada blog. Walaupun tak sebanyak orang lain, tetap duit jugak kan.

Tara...dah tinggal RM0.00..

Setakat ni status masih unpaid. Aku klik cash out kalau tak salah ingatan 28.01.2013. Income tak sampai RM300 pun. Tak macam korang tiap-tiap bulan cash out kot.ngee...

Aku: Bila terlalu fokus kerja, otak tak berkembang. Terasa betul-betul macam katak bawah gelas kaca. Menyampah pun ada, macam-macam rasa je. Manusia memang macam-macam.

Comments

Remy hazza said…
alhamdulillah...masih ada rezeki...remy takde pun....tapi tak kisah.....
Niesa said…
wuaa..best la kan dpt cash out duit..niesa pnya xsmpai pn RM10..hahaha
Bui Junaidi said…
MTK BELANJA BOLEH?HEHE
Empayar Utama said…
Bnayk tuuuu, saya punya entahle berapa sen je kot
byk tu lau tak smpai rm300.hihih.
Lia Irdelia said…
fuyoo.. taniah2.. x sampai rm300, maknanya rm299 la kan?.. haahahha..

Teruskan berbelog kak. :)
Acik Erna said…
assalam AJ..acik pernah juga cach out..seratus pun tak sampai he he..
HeNRieTTa JoSe said…
Cash out? Bestnye....rietta xmmpu nk berangan pown utk cash out....ekekeke......

Psss....haah, cmtu la rupa baucar tu....tgk ntry before nie...ada link utk thn lpas punya....thn lpas kaler biru....
Mieya Atiera said…
Tahniah. Mesti banyak kan?
Remy hazza said…
alhamdulillah...ada peluang cash out....remy masih jauh lagi nak dpt semua tu......
Mr.Clive said…
income tak sampai rm300 tapi rm299.90 letewww....masyukkk worhh!!heee~
Clive Einstein said…
stalking japppp!!!heeeeeeeee~
seribupilihan said…
banyaknya dpt duit dr nuffnang..cam mana nak bagi banyak sampai camtu ya..:-)

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing