"2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away"

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...


Wuu....tiba-tiba teringat janji untuk menjoinkan diri kat segmen ni. Janji mesti ditepati dan mujur masih berbaki beberapa hari lagi sebelum tamat. Kalau yang belum join tu masih sempat lagi nak join. Last date 28 Februari ni.....

Syaratnya pun mudah dan rasanya semua dah dipenuhi. So jemput la join sama kalau tak join lagi, klik je banner kat atas tu. Tarikh tutup pukul 2359 hrs pada 28 February 2013.

Psst adakah aku menjadi orang terakhir yang join segmen ni? Hahaa best gak jadi penutup.. Gud luck untuk diri sendiri. Hik3

Comments

Lia Irdelia said…
ahaha..
gudluck.. :)
Remy hazza said…
aishah...
thnaks for support...... buat juga ye..... masih ada 3 hari lagi....
all the best!!!
Ujie said…
Gd luck aishah!
Dh tengok syaratnya..mmg mudah. Kalau ada mood, pasti nk join.
Kesuma Angsana said…
slmt bersegmen & gd luck yer !
Tihara said…
good luck.teringin jugak nak join ga tp terkejor nak bw blog kawan2 :)
Nurul Nadia said…
dr segmen yg sama
http://nnaaqua91.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html
GOOD LUCK ^_^
C.T.K said…
goodluck aisyah..nampk nyer xleh gk jd org trkhir..hihi
hana hadi said…
dah tamat :)

gud luck.. hana pun dah join GA ni
C.T.K said…
lupe dh komen ke blum..komen lg lah...goodluckk ye aishah..hehe :D
Bui Junaidi said…
HERO KAN SELALU DTG LAMBAT..HEHEHE..SELAMAT BERSEGMEN YER
Dah lepas. selamat maju jaya.
Remy hazza said…
tahniah....... sahabat dah berjaya dlm segmen remy .... 2nd Ohsem Anniversary aku cuma seorang kulikutif !!!! let's check out !!!!!
http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/03/tahniah-blogger-bertuah-2nd-year-ohsem.html
assalamualaikum ~ belog jcb singgah dr segmen yg sama :)

$alam Ukhuwwah & $alam blogging ^_^

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing