Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Saje je suka-suka timbang berat. Teringat pula tahun lepas pernah buat entry pasal timbang berat gak---->Singgit untuk kesihatan. Harga masih singgit untuk guna machine ni. Machine yang sama tapi kat tempat berlainan. Tahun lepas kat JJ, tapi tahun ni kat Tesco.

Ni tahun lepas punya result...

Yang ni tahun ni punya results...

Dan yang ni timbang kat klinik...beza 2,3 hari je dengan kat atas. Tak tahu apasal lagi ringan + lagi pendek... 

Mana satu nak caya tak tahu le. Tapi penimbang kat supermarket tu selalu mesti berat lebih sikit banding kat klinik or kat rumah. Nak try? Carilah machine yang rupa macam kat bawah ni.... Ala timbang setahun sekali dah le macam aku. Seringgit setahun...kih3. Tak pun pegi jak menyibuk kat klinik, free je.. Penimbang kat rumah ada tapi macam tak best, nak jugak timbang kat tempat lain sekali sekala. :)
See u next year penimbang....hahaa

***********
Baru terkedek2 nak BW.... Tengah pening kepala..Ting-tong........So entry pun versi ting tong. Kih3

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative