Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Patutnya dah lama buat entry ni. Tapi gambar takde, tak syok jugak nak buat entry. Di tambah dengan tuan blog yang pemalas terlampau ni,  lagi lambatlah cerita ni dijadikan entry. Eh agak bizi sebenarnya.. Bukan tak ingat dan tak berterima kasih.

Ni kiriman daripada Blogger Iedaimmi (kak ieda). Dah lama selamat diterima. Thanks kak ieda untuk hadiah ni... I like it....:)



Bulan October hari tu jadi antara top komen untuk bulan tu, sipi-sipi je pun. Tapi Alhamdulillah rezeki, dapat gift ni.. Hehee time tu banyak masa nak ngadap blog, sekarang takde masa sangat dah. Huhuu


Sekali lagi terima kasih....InsyaAllah moga berkekalan ukhwah walaupun hanya di alam maya...

************
Untuk Blogger  Nuyui aka Miss Yui....rasanya akak tak berterima kasih lagi untuk kad raya Yui bagi.. Hehee lupa le, wuu dah berbulan tu. Terima kasih Yui...:)
(autopublish)

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative