Monday, December 10

Terima Kasih

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Patutnya dah lama buat entry ni. Tapi gambar takde, tak syok jugak nak buat entry. Di tambah dengan tuan blog yang pemalas terlampau ni,  lagi lambatlah cerita ni dijadikan entry. Eh agak bizi sebenarnya.. Bukan tak ingat dan tak berterima kasih.

Ni kiriman daripada Blogger Iedaimmi (kak ieda). Dah lama selamat diterima. Thanks kak ieda untuk hadiah ni... I like it....:)



Bulan October hari tu jadi antara top komen untuk bulan tu, sipi-sipi je pun. Tapi Alhamdulillah rezeki, dapat gift ni.. Hehee time tu banyak masa nak ngadap blog, sekarang takde masa sangat dah. Huhuu


Sekali lagi terima kasih....InsyaAllah moga berkekalan ukhwah walaupun hanya di alam maya...

************
Untuk Blogger  Nuyui aka Miss Yui....rasanya akak tak berterima kasih lagi untuk kad raya Yui bagi.. Hehee lupa le, wuu dah berbulan tu. Terima kasih Yui...:)
(autopublish)

28 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

chantek...tahniah yea...

Nens Collection said...

WAHH..COMEI2!..
LEH GANTUNG KT KERETA NNT NEH..HEHE

XDE MOOD NK BERBLOG SY NI..HUHU

Remy hazza said...

kenangan persahabatan.......kena hargai......

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Cantiknya. tahniah dapat hadiah akak.

Kakzakie said...

Ikatan persahabatan alam maya yg indah sesama bloger..

nuyui a.k.a miss YUI said...

rezeki tu kak.. hihi..eh2, yerke..ala tk kisahkak.. ikhlas bg.. =)

Ujie said...

Hadiah yg mengeratkan silaturrahim sesama kita..alhamdulillah. :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

tahniah ,,besnyer dpt adiah =)

ieda said...

alhamdulillah dah selamat sampai dik .. ;)

Run Away said...

best kalau dapat adiah macam ni...;d

wahida said...

aku sekarang pun agak bz...mana yg sempat je utk BW...huhu...

Tihara said...

as salam

alhamdulillah, best nye aj dapat hadiah :)

aku HaniAsyira said...

cantik dan bermakna kan

Asrul "iLham" Sany said...

tahniah atas kerajinan tu... :)

Juliet_iRa~" said...

heee tahniah dpt hadiah n jd top commentor! :)

cayalaa mood ke laut pn akk still leh bw hihihi

MulutPayau said...

seronoknya dapat hadiah drpada rakan blogger...

ayut said...

:) alhamdulillah...rezeki...

aTieYusof Family said...

Best nya dapat hadiah...cantik!.
Kak singgah follow sini..#748..
Dari segmen Pokok Manggis..:)

Nisah Idham said...

cantik, semoga ukhwah kalian kekal ye dik :)

kaishin said...

cantik hadiah tu..tahniah :)

Teenager Housemaid said...

akak!
:)

Nur-nba said...

Tahniah Aishah..cantik cenderahati tu.

ummiross said...

Alhamdulillah, cantik souvenir tu Aishah.

Nur farahiza said...

amin , bestnye dapat dari kawan alam maya nie kak

-meeSUPERGIRL- said...

tahniah :)

Anonymous said...

tahniah ye !

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk, nanti tlg bg link entry akk utk buat google+ tu leh? nak cari pyh..huhuuh..


kalau ada widget search, leh yui cari..ke yui tak jumpa ni..

ada blogger tnya yui tp yui pon ikut tutor akk.huhu.

QA's ~ mamapapa said...

alhamdulillah..rezeki :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...