SEGMEN BLOGLIST POKOK MANGGIS DEPAN RUMAH

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Nak join segmen le...Jahat kau sha jarang sangat nak join-join ni... Aku seorang yang last minit bab-bab macam ni. Segmen ni dah nampak hari tu, dok tangguh-tangguh. Tapi kalau mai mood rajin tu, laju je... Heheh spesies gitu nak wat camne.

Oke la nak ajak korang yang tak join lagi, moh kite join segmen yang dianjurkan oleh  Pokok Manggis Depan Rumah.

Nak join dan nak tahu lebih detail bolehlah klik banner kat atas tu.

Comments

Jna marcello said…
wahhhhhhhhhhh ada segment baruuuuu ;D
Kakzakie said…
Kakak pun belum join lagi Sya.. Ada masa seminggu lagi tak apa.

Menggembirakan teman juga ada ganjaran itu kena terap di hati kita sebagai teman blog Sya.
Kancil 8349 said…
selamat bersegmne...datang melawat
Remy hazza said…
selamat bersegmen ...semoga berjaya....
Terima kasih join segmen pokok2u. :-)
Nur-nba said…
Selamat bersegmen..
cerita best said…
selamat bersegmen semoga berjaya..
Niesa said…
selamat bersegmen!hehe
azizah :) said…
ada segmen! selamat bersegmen yer kak

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing