Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...


Wuu rindunya blog... Buat masa ni memang aku tak dapat online selalu. Kekangan masa dan keadaan tak mengizinkan. Apapun tetap akan cuba luangkan masa untuk balas jejak jika ada masa dan keadaan mengizinkan. Sangat sayang nak tinggalkan dunia blog terus.

Bunyi macam tamak je, hahaa tapi dah jiwa suka mengarut kat blog. Suka ada ramai kawan kat dunia blog. Memang aku rugi tak dapat BW selalu sebab banyak tertinggal pengalaman blogger-blogger lain, info-info yang blogger lain kongsikan.

So langkah mudah, mungkin akan baca melalui google reader je tu pun kalau ada kesempatan, tapi sape yang wat tak full tu sure la aku tak dapat baca habis. Huhuu...

Ada yang bertanya kat entry, kat page....insyaallah akan bagi respon. Maaf kalau ada soalan terlupa nak jawab dan sila ingatkan lagi. Aku tengah banyak benda kena ingat ni, fenin sikit. Tempat kerja jauh dari rumah sewa, memang tak dan nak berinternet. Tak leh berinternet sesuka hati, meja betul2 depan CCTV. Hahaa nanti kantoi lak ngadap blog kan... So kena la behave... Time kerja, keje la. Hihi

p/s: Aku dah ada page kat facebook. Kalau sudi (tiada paksaan ye) bolehlah like ---->Aishah Jahirah. Lepas ni boleh la like fanpage blogger lain, dulu ada facebook kemudian takde, tapi sekarang dah ada facebook baru...

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative