Saturday, December 15

Mood Rindu-rinduan

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Wuu rindunya blog... Buat masa ni memang aku tak dapat online selalu. Kekangan masa dan keadaan tak mengizinkan. Apapun tetap akan cuba luangkan masa untuk balas jejak jika ada masa dan keadaan mengizinkan. Sangat sayang nak tinggalkan dunia blog terus.

Bunyi macam tamak je, hahaa tapi dah jiwa suka mengarut kat blog. Suka ada ramai kawan kat dunia blog. Memang aku rugi tak dapat BW selalu sebab banyak tertinggal pengalaman blogger-blogger lain, info-info yang blogger lain kongsikan.

So langkah mudah, mungkin akan baca melalui google reader je tu pun kalau ada kesempatan, tapi sape yang wat tak full tu sure la aku tak dapat baca habis. Huhuu...

Ada yang bertanya kat entry, kat page....insyaallah akan bagi respon. Maaf kalau ada soalan terlupa nak jawab dan sila ingatkan lagi. Aku tengah banyak benda kena ingat ni, fenin sikit. Tempat kerja jauh dari rumah sewa, memang tak dan nak berinternet. Tak leh berinternet sesuka hati, meja betul2 depan CCTV. Hahaa nanti kantoi lak ngadap blog kan... So kena la behave... Time kerja, keje la. Hihi

p/s: Aku dah ada page kat facebook. Kalau sudi (tiada paksaan ye) bolehlah like ---->Aishah Jahirah. Lepas ni boleh la like fanpage blogger lain, dulu ada facebook kemudian takde, tapi sekarang dah ada facebook baru...

16 comments:

Remy hazza said...

remy bdah like page tu tau!!!! he3
keje come first ...blogging bila free...cam remy....

sabella mohamad said...

take your time akak :)

Ujie said...

Oho..dok dpn cctv. harus berhati2..^__^

Dah melangkah ke hdpn..ada fanpage. tahniah!

Nur farahiza said...

fara atas kepale ade 6 cctv , tapi too la selamber je online update bagai , hehehehhe

pena rozie said...

Same la kite on sekali sekala ja.l.l

Aleeyaah Darn said...

Nais one. HELLO.
Obviously I miss u. Heheh.
Mmg dangerous. Ade cctv siap.
Haty-haty taw.

Niesa said...

nasib bek tmpt keja niesa xde cctv..boleh la berblogging dengan senang hati..hehehe..

jemput join GA pertama niesa kalau ada masa lapang ok?^_^
http://niesa-lovecrew.blogspot.com/2012/12/k-1st-ga-azam-tahun-baru-2013-anda.html

MulutPayau said...

tak pelah dik, kerja diutamakan.(depan cctv tu..kena hati2..hehehe)

Mr.Clive said...

biasala tu...having problem tu jugak...tu la kadang2 mencuri mencuri masa utk blogging ni...erhehehee

Encik H said...

21/11/12 aritu pindah ofis..so 3 minggu la xde line internet..duduk kat ofis rasa macam betul2 pekerja contoh..heheh

2-3 hari lepas dah ada balik internet..hip hip hooray!! :P

Tihara said...

as salam

akak pun ketinggalan bw ,ni pun cuba bw n dapat komen satu en3 je satu blog :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

xpe, setelkan dulu yg pnting,,nnt da free2 leh BW =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

rindu akk ..hihi.

Kesuma Angsana said...

he he samalah kita

Ann Ishak said...

saya pulak dah lama tinggalkan dunia FB

aku HaniAsyira said...

meja dpn cctv.. takut tuh.. keja leklok ei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...