Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...


Lama tak bersiaran. Takde  peluang nak berinternet mengadap blog sebenarnya. Hari-hari memang guna internet tapi disebabkan skema (takut CCTV ke...hahaa) blog terabai. Tempat baru macam tu la. Take time nak sesuaikan diri dan nak mesra alam dengan keadaan sekeliling.

Everything baru, berulang alik sampai rumah dah penat. Sekarang cuti sekolah keadaan trafik memang la okey, takde la jam mana pun. Tengah bayangkan bila sekolah dibuka nanti, sure jam sampai tak sempat beli roti punya la. Hahaa just kidding le, lama tak mencoret kat blog macam ni jadinya.

Banyak benda yang nak ditulis dalam blog tapi asyik pending je. Banyak ilmu baru yang nak dikongsi bersama pun turut tak terkongsi.

Pesanan untuk yang follow tu, nanti aku akan follow semula taw. Nak follow sekarang ni, tak lepas la. Internet kat opis ni block certain website. Mujur blogspot dapat masuk cuma nak follow tak boleh sebab diblock tang tu. Adeh nak bawak internet sendiri, nanti ada yang nak guna. So ikut keadaan je la.

Try BW jap tadi. Eheh dia tak block le...suka-suka lepas je nak berkomen-komen. Tapi coming soon tataw le...

p/s: Tengah belajar menilai orang. Kadang-kadang kita cakap kat orang kemain lagi macam la baik sangat, tapi diri sendiri pun tak betul. So moralnya jangan jatuhkan maruah orang dengan perkataan yang menyinggung hati dan perasaan orang. Kita nilai orang, Allah SWT akan nilai kita. Jadilah seperti pokok kelapa, jangan jadi seperti lalang.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative