Friday, December 28

1st give away by CIKJI

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...


Dah lama nak join tapi disebabkan kesibukan yang mengalahkan PM, nyaris terlupa terus. Heheh mujur sempat lagi nak join, bape ari je lagi ni nak tutup kan cikji.

So sempat lagi sape-sape nak join tu. Silalah klik banner kat atas ye kalau berminat nak join dan nak tahu lebih lanjut.


SYARAT-SYARAT
1. Jemput follow cikji + blog sponser JAAkechik (tiada paksaan)----> memang dah folllow dua-dua
2. Mesti like Bawal Suzishop Page -----> dah like guna page Aishah Jahirah
3. Buat entry '1st give away by CIKJI'.----> done
Copy picture di atas dan link ke sini. Tinggal link entry anda di ruangan kome----> almost done

Moga ada rezeki...heheh

23 comments:

Remy hazza said...

all the best!!! semoga berjaya....

Izan Ishak said...

gud luck... moga rezeki menyebelahi nanti...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

tahniah. semoga berjaya.saya dah masukan blog akak dalam bloglist pokok2u.

Wak Gelas™ said...

selamat berjaye yee.. ehHHee

J.Syazwana said...

best of luck !
hehehehe

ieda said...

gud luck dik ! ;)

Teenager Housemaid said...

hiks..
goodluck kak..":D

cikji said...

tq join,dh de lam list.nt check ek.gudluckkkk!

nn lylyn said...

Goodluck =)

Bui Junaidi said...

SEMOGA BERTUAH..AMIN

Ujie said...

good luck aishah!

Eiqa Almond said...

Good luck..!! :D
InsyaALLAH ada rezeki tuu

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

selamat berGA,,gudluck ye =)

ckLah @xiiinam said...

Selamat tahun baru...

Asrul "iLham" Sany said...

Selamat menjoin.contest ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga ada rezeki sis..

ummiross said...

Selamat tahun baru Aishah...moga ceria selalu.

Nens Collection said...

gud luck kak..nens mcm xde masa plak nk join2 ni..atau erti kata malas..haha..xpe kalo nens x masuk kurang sket persaingan akak..hehehe

Anonymous said...

slmt bersegmeny & gd luck ye

saifudin abu izzudin said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

saifudin abu izzudin said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

wahida said...

gud luck bebeh!!

L said...

selamat menjoin ye akak.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...