Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...


Dah lama nak join tapi disebabkan kesibukan yang mengalahkan PM, nyaris terlupa terus. Heheh mujur sempat lagi nak join, bape ari je lagi ni nak tutup kan cikji.

So sempat lagi sape-sape nak join tu. Silalah klik banner kat atas ye kalau berminat nak join dan nak tahu lebih lanjut.


SYARAT-SYARAT
1. Jemput follow cikji + blog sponser JAAkechik (tiada paksaan)----> memang dah folllow dua-dua
2. Mesti like Bawal Suzishop Page -----> dah like guna page Aishah Jahirah
3. Buat entry '1st give away by CIKJI'.----> done
Copy picture di atas dan link ke sini. Tinggal link entry anda di ruangan kome----> almost done

Moga ada rezeki...heheh

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative