1st give away by CIKJI

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...


Dah lama nak join tapi disebabkan kesibukan yang mengalahkan PM, nyaris terlupa terus. Heheh mujur sempat lagi nak join, bape ari je lagi ni nak tutup kan cikji.

So sempat lagi sape-sape nak join tu. Silalah klik banner kat atas ye kalau berminat nak join dan nak tahu lebih lanjut.


SYARAT-SYARAT
1. Jemput follow cikji + blog sponser JAAkechik (tiada paksaan)----> memang dah folllow dua-dua
2. Mesti like Bawal Suzishop Page -----> dah like guna page Aishah Jahirah
3. Buat entry '1st give away by CIKJI'.----> done
Copy picture di atas dan link ke sini. Tinggal link entry anda di ruangan kome----> almost done

Moga ada rezeki...heheh

Comments

Remy hazza said…
all the best!!! semoga berjaya....
Izan Ishak said…
gud luck... moga rezeki menyebelahi nanti...
tahniah. semoga berjaya.saya dah masukan blog akak dalam bloglist pokok2u.
Wak Gelas™ said…
selamat berjaye yee.. ehHHee
J.Syazwana said…
best of luck !
hehehehe
ieda said…
gud luck dik ! ;)
cikji said…
tq join,dh de lam list.nt check ek.gudluckkkk!
Bui Junaidi said…
SEMOGA BERTUAH..AMIN
Ujie said…
good luck aishah!
Eiqa Almond said…
Good luck..!! :D
InsyaALLAH ada rezeki tuu
selamat berGA,,gudluck ye =)
ckLah @xiiinam said…
Selamat tahun baru...
Selamat menjoin.contest ;)
ummiross said…
Selamat tahun baru Aishah...moga ceria selalu.
Nens Collection said…
gud luck kak..nens mcm xde masa plak nk join2 ni..atau erti kata malas..haha..xpe kalo nens x masuk kurang sket persaingan akak..hehehe
Kesuma Angsana said…
slmt bersegmeny & gd luck ye
Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...
Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...
wahida said…
gud luck bebeh!!
L said…
selamat menjoin ye akak.. =)

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing