Nuffnang Tidur ke...

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Sejak pagi tadi merayau-rayau kat blog kawan-kawan terperasan iklan nuffnang kat semua blog macam tidur je. Takde iklan menari-nari. Ingatkan internet aku yang lambat iklan tak keluar, tapi takkan la kot langsung tak keluar satu pun.

Pelik ni...Nuffnang memang tidur or betul line aku problem ni. Contoh aku sempat print screen kat blog orang camni la Nuffnang tu. Menda pun tak kuar iklan dia...

**************
Thanks atas pandangan mengenai pasangan lelaki lebih muda tu....sangat betul agama tetap menjadi teras utama dalam sesuatu perhubungan tu. Masih samar bayangan...

Comments

adaberada said…
Macam kenal je, printscreem blog orang tu hehehe....
Aishah Jahirah said…
@adaberada
hehee rasa betol le tu...dah tuan dia sendiri komen tu...;p
saya punya nuffnang pun macam tu jugak.. maybe sekarang ni tak banyak iklan kot.. huhu
Remy hazza said…
baru perasan....... remy punya pun tido jugak....tapi kalau dia bangun pun...bukan ada sapa nak cuit2 dia pun......hu3
ieda said…
dah majuk ngan nufff .. x moo kawan sbb dah 5 bln x der BE huhu

ps : dikk nak alamatt nak antar cenderahati utk top komennn huhuhu
Betul-betul.. Kadang-kadang saya pun perasan dia jadi macam tu.
Nur farahiza said…
blog saya pun tade pape , kosong jew :(
hehehe sleep day utk nuffnang kot harini,haha xperasan pulak
Khalilah MNor said…
Tu la kan... asyik tido je skrg. sbenarnya sy rase nuffnang nak promote kan org ke nuffnangX tu jugak....
C'Jai said…
Minta petunjuk Allah...kalau kebuntuan...
C'Jai said…
Minta petunjuk Allah...kalau kebuntuan...
azizah :) said…
tu la yunk.. samalah jijah.. tak menari2 langsung..hehe
Tihara said…
as salam

nuffy tido jap tu ni dia bangun dah, akak klik samsung gnote II..yey

haah, carilah lelaki yg beragama..hidup rasa tenang..insya Allah dia takkan fikir keseronokan dunia..dia akan bimbing kita nanti :)
puteri kasih said…
sejak dua tiga hari ni..memang nuff kekurangan iklan gaknya
AHMAD AFIQ said…
naper nuff kita xkuar iklan selalu
Nizam.Ariff said…
nuffnang tgh bersiap-siap dgn kempen baru kut...
aku HaniAsyira said…
terlepas pulak entri dulu.. tapi memanglah kena pada agamanya kan..
cerita best said…
nuffnang tido lu sbb penat sgt fikir nk cari duit kt mana nie nk bg kt semua hihihi
syiela said…
rsanya mmg tido tu.. harapnya tido kejap je takmau lama2 :)
Azlan Strider said…
hehehe..sy pun perasan gak..mula-,ula igtkan blog sy jer camtu tapi masa BW baru perasan yg blog org lain pun sama gak..hehehe

Regards,
-Strider-
ayut said…
perasan gak bnda ni..mmmm...tido la kot. :)
Myra Jay said…
Sama la kekadang jadi cenggitu jugak..
Tp ada time dia tidur :D

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing