Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Sejak pagi tadi merayau-rayau kat blog kawan-kawan terperasan iklan nuffnang kat semua blog macam tidur je. Takde iklan menari-nari. Ingatkan internet aku yang lambat iklan tak keluar, tapi takkan la kot langsung tak keluar satu pun.

Pelik ni...Nuffnang memang tidur or betul line aku problem ni. Contoh aku sempat print screen kat blog orang camni la Nuffnang tu. Menda pun tak kuar iklan dia...


**************
Thanks atas pandangan mengenai pasangan lelaki lebih muda tu....sangat betul agama tetap menjadi teras utama dalam sesuatu perhubungan tu. Masih samar bayangan...

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative