Line Celcom Tengah Bermasalah

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Start semalam lagi line celcom bermasalah. Hantar mesej je fail, bila cek balance dia suh call centre. Alamak ayat dia aku lupa le pulak sebab nombor my sis yang problem tu. Puas dok on off henpon siap cabut simkad tapi masih tak oke. Mujur masih boleh terima call dan mesej.

Hari ni pulak, dah boleh cek balance tapi bila orang call tak masuk call tu. Operator yang jawab. Cheh jatuh kedit aku.

Petang sikit dapat mesej daripada celcom yang berbunyi....

"Plggn dihargai,kami mohon maaf jika anda mgalami gangguan pkhidmtn. Rangkaian kami kini telah dinaiktaraf & anda akan terus nikmati pkhidmtn yang lebih baik.TK"

Aku taip sejibik (sebijik) macam yang celcom hantar. Owh patutlah line dia bengong je. Cuba bagi tahu awal2... Setakat ni nombor celcom aku okey lagi, naik taraf mesti secara berperingkat, tunggu je la kot bermasalah jugak macam kakak aku kena.

Janganlah....sebab aku guna nombor celcom untuk internet. Tak dapat berblog nanti. Erm tapi start petang tadi sampai malam ni memang line agak lambat jugak la, asyik kena refresh je.

Comments

Sanji Ngatmi said…
tak boleh hidup tanpa akses telefon sekarang ni .. komfem !

eh , akak dah kawen ke .. haha
Izan Ishak said…
yelah rasanya... sbb kakak k.izan ada bagitau juga kat fb dia...

tp buat masa ni line bb ni masih ok... esok lusa entahlah..
Ujie said…
Yelah kn..kalo inform awal kn sng cite.

Saya pun guna celcom..stkt ni okla.
Nens Collection said…
boleh mendatangkan kemarahan ni bila line buat hal..ganggu jek plan @ keje kite kan..;)
Bui Junaidi said…
HA,AH..KAWAN KAK BUI PUN TGH ADA MASALAH DGN LINE CELCOM..SABAR K,LEPAS NI CONFEM OK
nsb bek clcom hnya smpingn..hihi.
Remy hazza said…
remy pakai line celcom utk phone internet jer...call pakai maxis....he3
Kesuma Angsana said…
pown alami masalah yg sama semalam
patotnye die bg mesej awal2 kan bgtau yg nk wat naik taraf pe sume,,ni da sushkan org,heheh lg2 kalau de hal urgent kan
Nur farahiza said…
tak pernah fara celcom pulak
C'Jai said…
Hihi...sama...akak pun dapat msg tu dari pakcik celcom....
Nelly Strange said…
bila line problem , terasa sgt2 prob ~
-.-'

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing