Sunday, November 11

Jadual Waktu STPM 2012

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Tak lama lagi peperiksaan bertulis STPM pula bakal menyusul. Paper pertama pada 19 November 2012 nanti. So bolehlah save jadual waktu berbentuk PDF ni sebagai rujukan.

Nak tahu jadual waktu STPM 2012 klik sini----> Jadual Waktu STPM 2012.

Kepada calon STPM yang bakal menduduki peperiksaan tu, selamat berjuang diucapkan. Semoga kejayaan mengiringi anda semua.
*****************
Dulu aku sempat la pergi tingkatan enam. Tapi tak sampai seminggu pun. Ada salah faham yang berlaku antara salah seorang cikgu kat sekolah tu dengan aku. Salah faham tu memalukan aku, so aku nekad berhenti form 6 serta merta. Dulu aku memang terasa hati, tapi bila fikirkan balik biarlah benda dah berlalu pun. Cikgu tu pun tak sedar kesalahan dia, lagi pun dia seorang cikgu yang baik. Cuma terkena kat diri aku je jadi terasa hati. Aku pulak jenis yang tak membantah or pertahankan diri masa tu.

At least pernah juga merasa hadir ke tingkatan enam kan..huhuu

18 comments:

محمد رازيق said...

aku tak merasa tingkatan 6. tpi mereka kata STPM adalah sgt mencabar. all the best buat semua ang mengambil STPM. btw tq singgah blog aritu. free, jmput bc: http://mrazqi88.blogspot.com/2012/11/terjemah.html

Lia Irdelia said...

oo.. ada kisah d sebaliknya eh..
hahhaaa.. apakah?... ups..

ckLah @xiiinam said...

Semoga anak-anak STPM menjawab dengan tekun...

Sedih ckLah tengok budak budak sekarang tanpa rasa malu berebut keluar awal dari dewan peperiksaan. Yang tak hadir terus pun ramai. Membaca status seorang rakan fb, di sebuah pusat peperiksaan di JB, 33 calon tak hadir kertas Sejarah. Macam ujian bulanan saja depa buat....

Nelly Strange said...

alahaii .. takutnya !!!

Remy hazza said...

seklamat menempuh pepriksaan semua yg ambil exam tu....berjuang habis habisan......

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heheh saye dah selesai berstpm =p alahai rindunya zaman2 stpm dulu=)

C'Jai said...

Memudah kan kerja adik2 calon Spm.... :-)
Semoga mereka cemerlang...

wahida said...

dulu aku pun pernah merasa naik form 6, tapi lepas tu dpt tawaran UiTM, terus tinggal je form 6 tu...ekekek...

syiela said...

tak pernah masuk form 6..apapun gud luck tuk dorang semua

ummiross said...

Good luck kepada semua pelajar yang bakal menduduki STPM, moga cemerlang!

aku HaniAsyira said...

selamat ber STPM kepada sesiapa yg amik periksa tu yea..

apalah cikgu tu buat kan

Ann Ishak said...

cepat betul masa berlalu kan, minggu depan dah nak bermula STPM...

Azian Elias said...

ada 2 anak akak yg sedang menunggu peksa ni.. akak yg lebih2 suspend depa relax je..

Bui Junaidi said...

WAH...SAMPAI BHENTI SERTA MERTA TU,CONFEM ADA SEBAB YG GANAS KAN..HIKSSS

Arpiiz said...

Hmm, disebabkan kita tak amik tingkatan 6, so tak tau lah apa rasanya..huhu

Koding said...

Good Luck kpd calon2 peperiksaan...
Moga berjaya..

Asrul "iLham" Sany said...

X msk tingkatan 6 gak...

ayut said...

haahla...ada stpm..asyik ingt spm jer..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...