Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Dah masuk bulan sebelas dah pun. Sekejap je masa berlalukan...Macam tahun-tahun sebelum ni, bulan sebelas bulan pelajar-pelajar tingkatan lima berjuang untuk peperiksaan penting iaitu SPM. So kali ni nak share jadual waktu peperiksaan SPM 2012, tahun ni punya le.

Nak tengok jadual lengkap SPM 2012 klik sini-----> Jadual Waktu Peperiksaan SPM 2012. Jadual ni dalam bentuk PDF, bolehlah save untuk rujukan.

Semoga adik-adik semua dapat menjawab soalan dengan tenang setelah berhempas pulas belajar. Jaga keselamatan diri, jaga kesihatan supaya dapat hadir ke dewan peperiksaan dalam keadaan yang sihat walafiat.

First paper hari ni la, 5hb November. Good Luck untuk semua yang menduduki SPM tahun ni. All da best k...

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative