Jadual Waktu SPM 2012

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Dah masuk bulan sebelas dah pun. Sekejap je masa berlalukan...Macam tahun-tahun sebelum ni, bulan sebelas bulan pelajar-pelajar tingkatan lima berjuang untuk peperiksaan penting iaitu SPM. So kali ni nak share jadual waktu peperiksaan SPM 2012, tahun ni punya le.

Nak tengok jadual lengkap SPM 2012 klik sini-----> Jadual Waktu Peperiksaan SPM 2012. Jadual ni dalam bentuk PDF, bolehlah save untuk rujukan.

Semoga adik-adik semua dapat menjawab soalan dengan tenang setelah berhempas pulas belajar. Jaga keselamatan diri, jaga kesihatan supaya dapat hadir ke dewan peperiksaan dalam keadaan yang sihat walafiat.

First paper hari ni la, 5hb November. Good Luck untuk semua yang menduduki SPM tahun ni. All da best k...

Comments

good luck utk semua yg hadapi SPM ya..
nazirah said…
betul betul betul
gOodluckk tuk adik2 spm
teringat mase ambek spm dlu
huh nebes ;)
tetiba rase debar,,haha padahal dh ambik pun,,

klau dulu saye spm ni tgh struggle, bkn struggle ape, study last minit,haha
Tihara said…
as salam

haah good luck, moga berjaya nanti :)
Remy hazza said…
gud luck utk semua.....yg ambik spm tu.....
C'Jai said…
wah..bagus cik aisha bekalkan link jadual peksa...
Sanji Ngatmi said…
spm suatu kegagalan .. malas dikenang ..
Izan Ishak said…
gud luck buat semua!

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing