Blog Cuti Lagi

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Rindunya kat blog... Sekarang tuan blog masih berada kat kampung halaman. Banyak perkara yang perlu diuruskan dan tak selesai lagi. Pending je semua...:(

So plan nak balik ke KL hari rabu tu batal serta merta la sudahnya. Mungkin hari Ahad baru balik KL semula. Ni pun online kejap je lepas rindu. Internet kat kampung pun kejap dapat kejap tak dapat. Line tak berapa nak stabil. Setakat nak post entry macam ni lepas la.

Memang tak dapat BW la. Apapun terima kasih kepada semua sahabat yang masih sudi singgah kat sini, kunjungan korang tak dapat dibalas buat masa ni. Maaf ye semua... Jangan jawab tiada maaf bagimu pulak ye..

Blog bercuti lagi...


Comments

HeNRieTTa JoSe said…
slmt bercuti...moga segala urusan dipermudahkan...
Nens Collection said…
lamanyer bercuti kak..hehe
semoga semuanyer berjalan dgn lancar ek..
Ujie said…
Patut le sepi je..kat kg rupanya.
Okla moga settle sume urusan dgn jayanya ya.
Tihara said…
as salam

takpe take your time..nanti roger2 kat blog ey :)
Bui Junaidi said…
TAKPER,KALAU ADA MASA JGN LUPA SINGGAH BLOG KAK BUI K..^_^
xpe sis..settlekan dlu ya.
dwaty said…
selamat menyambung cuti...
Remy hazza said…
blog remy cuti 2 hari jer... tapi nak sampai sini sampai seminggu.... tak sempat...busy!!!!
jaakechik said…
selamat bercuti yer...hehe....
C'Jai said…
oit..! lama tuan belog cuti..heheee.. selesaikan apa yg patut..semoga dipermudahkan..
Lia Irdelia said…
hahahah...
selamat bercuti ya..

:)
Yaya Azura said…
patut pun entri autopublish..
duk fikir la Aisyah ke mana la nie..hihi.
Sanji Ngatmi said…
bw tetap ... asalkan dah familiar dengan blogger .. kalau blogger sekadar harap traffik tapi tak reti nak bersosial tak besh jugak ..

hope enjoy selagi ada kampung ..

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing