Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Rindunya kat blog... Sekarang tuan blog masih berada kat kampung halaman. Banyak perkara yang perlu diuruskan dan tak selesai lagi. Pending je semua...:(

So plan nak balik ke KL hari rabu tu batal serta merta la sudahnya. Mungkin hari Ahad baru balik KL semula. Ni pun online kejap je lepas rindu. Internet kat kampung pun kejap dapat kejap tak dapat. Line tak berapa nak stabil. Setakat nak post entry macam ni lepas la.

Memang tak dapat BW la. Apapun terima kasih kepada semua sahabat yang masih sudi singgah kat sini, kunjungan korang tak dapat dibalas buat masa ni. Maaf ye semua... Jangan jawab tiada maaf bagimu pulak ye..

Blog bercuti lagi...


Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative