Bestnya Macam-macam Posisi Boleh Buat

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Lama tak letak picture Belang ataupun nama manja dia Lalang. Lalang ni chipsmore, kejap ada kejap hilang. Hari tu sempat snap picture dia tengah tidur lepas kekenyangan.

Tidur berbantalkan paper bag, Lalang si kucing kertas ni memang tak boleh tinggal kertas betol la.





Dah bosan tidur berbantal paper bag, ubah posisi pulak ke atas lantai. Tapi masih beralas kertas surat khabar. Tidur ngadap dinding le pulak, siap terkangkang lagi. Hai bestnya tengok dia tidur...

Pastu tiba-tiba tidur tutup muka pulak. Apa kes tak tahu la

Dah lemas tutup muka, tidur beralaskan kaki pulak. Apa le kau ni Lalang, aku tidur beralas tangan, kau beralas kaki. 

Last but not least, tutup muka balik. Lalang kata, 'eh jangan la amek gamba dah, Lalang malu le'. Hahaa dialog rekaan aku je tu semata-mata.

Bestnya Lalang bermacam-macam posisi dia boleh buat masa tido. Aksi tak senonoh pun ada.

Comments

MulutPayau said…
comel..mcm2 aksi tidor ya..
hnahdy said…
beralaskan kaki yang malu2 tutup muka tu sangat comel.hehe
HeNRieTTa JoSe said…
Nyenyak benor si lalang tu tdo....
tdo asal boleh jek,haha comel betol
Remy hazza said…
boleh pilih mana position yg menarik.....
TiranaAduka said…
ada berapa ekor remuanya?
Tihara said…
as salam

seronok kan tengok keletah kucing..org kata takleh snap pic diorang tp malas la nk caye:)
Nor Nadiah said…
comelnya kucing awk..:)

Nad ada letak nama awak kat entry CPUV Campaigns melekat lagi 3 bulan ini

http://www.nornadiah.com/2012/12/cpuv-campaigns-melekat-lagi-3-bulan-ini.html
syiela said…
amboi lena betul tidurnya
Miss Zahirah said…
waa... cat2!
comelnyerr... ;)

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing