Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...


Lama tak letak picture Belang ataupun nama manja dia Lalang. Lalang ni chipsmore, kejap ada kejap hilang. Hari tu sempat snap picture dia tengah tidur lepas kekenyangan.

Tidur berbantalkan paper bag, Lalang si kucing kertas ni memang tak boleh tinggal kertas betol la.





Dah bosan tidur berbantal paper bag, ubah posisi pulak ke atas lantai. Tapi masih beralas kertas surat khabar. Tidur ngadap dinding le pulak, siap terkangkang lagi. Hai bestnya tengok dia tidur...

Pastu tiba-tiba tidur tutup muka pulak. Apa kes tak tahu la

Dah lemas tutup muka, tidur beralaskan kaki pulak. Apa le kau ni Lalang, aku tidur beralas tangan, kau beralas kaki. 

Last but not least, tutup muka balik. Lalang kata, 'eh jangan la amek gamba dah, Lalang malu le'. Hahaa dialog rekaan aku je tu semata-mata.

Bestnya Lalang bermacam-macam posisi dia boleh buat masa tido. Aksi tak senonoh pun ada.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative