BE October dah Credited

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Dah kehabisan BE/CPUV...BE yang satu tu pun dah selamat jadi ME. Bulan november tak dapat BE pun...


Sekian....entry pendek berkaitan nuffnang.

Comments

azizah :) said…
wahh tahniah kak! rm86 tu....hebakk! hehe
Bui Junaidi said…
TAKPER,LEPAS NI BODEK2 NUFFNANG LAGI SUPAYA BAGI BE LAGI..^_^
Nafira usof said…
waahhh.. dah boleh cash out dah nih.. hehehe..
Remy hazza said…
dapat jugak...remy terus tarak...... he3
E'in said…
untung laa die... hehe
-meeSUPERGIRL- said…
wahhh utung laa .. mee punya pn dah ..
Nisah Mat Noh said…
bestnye dah dapat !!
nisah tak penah dapat pon (x penah cek pun.. )

banje please !!
(^_~)
Tihara said…
as salam

waw 86 hengget ke tu..hebat..congrats AJ:)
Wak Gelas™ said…
masyukk tuu.. uhhUUu
Azlan Strider said…
yeah...boleh belanja ice cream..hahaha

Regards,
-Strider-
Sanji Ngatmi said…
80 ringgit ke?? dasaat ... ehehehehe
nn lylyn said…
saya xtau makna singkatan2 tu.. ^^
hnahdy said…
banyaknya... kita kongsi nak.hehe
MRS Rongoks said…
salam, nnt check nama pemenang lucky draw kat blog ika ye ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/11/pemenang-lucky-draw.html
Ann Ishak said…
sabar ye, nanti dapat BE yang lain jugak
Kak Mahh said…
Insyaallah ada rezeki lain tu.
Ujie said…
Lama menyepi? Apa khabar? :)
Mr.Clive said…
wahhhh...kayo daaa...ehehehe

bersyukurrlahhh...ekekeee
Juliet_iRa~" said…
wahhh banyak tuu heee..rm86 gtu hihi

:)
Aishah Jahirah said…
alamak semua tu bukan angka 8 la,angka 3.trafik blog xlayak nak dapat sampai RM86 lagi.insyaallah mungkin ke depan hari..heheh
syiela said…
harap2 yg baru menjengah
Alhamdulillah.. Hebat-hebat..
Assalammualaikum...bila hati bersoal jawab,

pehh...oklah earning macam nie dah Baik dah... ada yg sudah nak dapat earning....kena kipas nuffnang hehehe

mselim3

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing