Salam Aidiladha

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...


Nak ucapkan salam aidiladha in advance untuk semua sahabat maya dan tak maya. Takdan (tak sempat) nak BW pun dua tiga hari ni. Start hari ni entry pun dah autopublish, publish je la apa yang ada dalam draft tu. Dah nak balik kampung, saje menyibukkan diri yang tak sibuk. Huhuu

Selamat bercuti dan selamat pulang ke kampung bagi yang balik tu. Berhati-hati ye drive untuk yang drive. Doakan selamat perjalanan kita semua. Insyaallah panjang umur kita jumpa lagi...

Nak BW...tapi alahai broadband dah bertukar jadi beruk, lambat gila nak loading sebijik blog pun. Grrr... Tak semua blog sempat jejak kembali...

Comments

Pocket said…
salam aidiladha,
jangan risau sangat pasal BW,
starting tonight,
dah kurang dah orang post poon :D
MulutPayau said…
salam aidiladha dik dan selamat bercuti...
Wak Gelas™ said…
slmt hariraya qurban jugakk cik adek Aishah yg manes tuu.. ehhheeE
aku HaniAsyira said…
celamat ali laya jugak eihh
salam aidiladha juga .. (",)
salam aidiladha ya sis.. hati2 balik kg =)
selamat hari raya adiladah to.. (",)
Norzie hany said…
Salam Aidil Adha Aishah.
C'Jai said…
Salam aidil adha juga..selamat menunaikan ibadah korban.....

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing