Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Baru dapat online blog malam ni. Macam biasa la mesti nak login blogger dengan nuffnang. Nuffnang selalu buka tengok prestasi blog, ye la nak cek BE tiap2 hari pun melampau jugak. Bukan sentiasa dapat BE pun. Hee...

Tadi masuk website Nuffnang macam biasa. Bila login tak dapat masuk le pulak. Tertera redirect loop, macam banyak sources yang redirect ke website Nuffnang. Cuba try clear segala cookies. Tapi masih sama.

Pastu cuba guna Mozilla untuk login Nuffnang, kot la dengan Chrome tak bolehkan. Sekali tiba2 avast detect login Nuffnang sebagai virus. Apakah? Aku tak pandai bab2 camni.

Apa yang aku kena lakukan pun tak tahu la. Totally lost, takde idea nak buat camne dah. Connection ke login nuffnang memang di'reset' until now.

Mujur login blog takde masalah, bolehlah BW mana yang sempat selagi ada peluang ni.... Nanti2 la try login Nuffnang, ke guna pc lain pulak ke kan.

Tak tahu la tu masalah berpunca daripada aku or sistem. Ke saje je. Tapi kat link dia detect trojan horse, bila aku klik redirect ke website avast kuar cam dalam picture kat atas tu. Nuffnang ada virus ke? Korang tak de jadi macam aku kena ke?

Updated----->Kesilapan Sendiri Nuffnang Tak Boleh Login

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative