Nuffnang ada Virus ke?

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Baru dapat online blog malam ni. Macam biasa la mesti nak login blogger dengan nuffnang. Nuffnang selalu buka tengok prestasi blog, ye la nak cek BE tiap2 hari pun melampau jugak. Bukan sentiasa dapat BE pun. Hee...

Tadi masuk website Nuffnang macam biasa. Bila login tak dapat masuk le pulak. Tertera redirect loop, macam banyak sources yang redirect ke website Nuffnang. Cuba try clear segala cookies. Tapi masih sama.

Pastu cuba guna Mozilla untuk login Nuffnang, kot la dengan Chrome tak bolehkan. Sekali tiba2 avast detect login Nuffnang sebagai virus. Apakah? Aku tak pandai bab2 camni.

Apa yang aku kena lakukan pun tak tahu la. Totally lost, takde idea nak buat camne dah. Connection ke login nuffnang memang di'reset' until now.

Mujur login blog takde masalah, bolehlah BW mana yang sempat selagi ada peluang ni.... Nanti2 la try login Nuffnang, ke guna pc lain pulak ke kan.

Tak tahu la tu masalah berpunca daripada aku or sistem. Ke saje je. Tapi kat link dia detect trojan horse, bila aku klik redirect ke website avast kuar cam dalam picture kat atas tu. Nuffnang ada virus ke? Korang tak de jadi macam aku kena ke?

Updated----->Kesilapan Sendiri Nuffnang Tak Boleh Login

Comments

Lia Irdelia said…
eh yeker jdi camtuh..
dah lama x bukak nuff..
hehhe
Wahhh betul ke ni?
aku belum lagi pun register nuffnang..
takut lah plak kalau cmnih
Muz Rileks said…
takde masalah, false detection je tu...
hnahdy said…
xpernah lagi jd cmni..
smlm xcheck pula..huhuh.
Nens Collection said…
ekk..ade ke..bimbang jgak ni..sy kerap sgt bukak nuff tgk duit..wakaka..nuff ni apdated hari2 ke earning kite kak?..sbb biasa sy tgk isnin br die updatd..maknanyer nuff akan updtaed ari ahd sume earning @ BE..emmm
Tihara said…
probably masa tu memang ada sebab diorang punya sistem tak stabil lagi kan sejak buat new interface...tp sekarang makin best kan nuffy :)

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing