Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Aktiviti semalam punya ni... Semalam balik rumah pun dah malam, ngantuk terus tido. Hari ni baru edit dan upload picture, buat entry.

Semalam ada majlis demo pemanggang ajaib kat Chow Kit. Hee aku bukan biasa pun pergi sana, my sis yang bawak, dia yang drive. Hee so aku oke je la. Kitaorang beli pemanggang ajaib dengan my sis je dulu. Alang-alang turun KL dan ada pulak majlis ni, follow je la.

Layan picture yang sempat di'snap'.....


pemanggang ajaib hujung tu dia tengah masak nasi goreng
ni ikan jaket bakar bersambal.sedap jugak sambal dia...
tengah tunggu makanan masak..aku berkenan dengan portable gas tu.senang kan kalau nak picnic, blh masak makanan.
kipas ni kacau je... xdapat snap full
ni dah start demo ayam panggang/bakar
ni roti john yang di masak guna pemanggang ajaib
nak amek makanan dalam pemanggang ajaib ni, pastikan guna senduk or peralatan yang sesuai supaya tak calar dalam tu....basuh pun guna span lembut.
ayam yang hampir masak dan roti john yang sedang dipotong untuk bagi orang rasa. sedap weh roti john ni...
ni la kampeni dia kat Chow Kit tu....
Terlepas demo buat kek coklat...Tak pe resepi ni sebenarnya kita sendiri boleh try and error. Pemanggang ajaib ni memang tak rugi kalau beli sebab multipurpose. Cuma kena rajin mencuba la. 

Nak bersihkan pun senang...sebab memang makanan tak lekat langsung. Memudahkan kerja. Nak masak guna dapur gas je, tak payah guna oven ke apa ke. Lain la kalau nak masak beriakan.

Sebab sendiri dah guna, tu berani cakap. Setakat ni puas hati la guna pemanggang ni. Coming soon tak tahu le... Huhuu mana tahukan ke depan hari.
*****************
Line internet lambat le hari ni...line celcom memang tak penuh bar dia... Kejap merah kejap hijau...adeh geram pulak rasa. Even GPRS pun tak dapat..Ada kaitan dengan hujan ke.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative