Monday, October 15

Lagu Tema Dendam Pencinta

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Tengok tak drama dendam pencinta kat TV9 setiap hari isnin dan selasa? Kalau nak tahu aku ni tengok drama bersiri main celup2 je. Kejap tengok kejap tak. Kejap tengok TV9 pastu buka TV3 pulak. Huhuu.. Pastu episod akhir tercegat depan TV konon2 macam excited nak tengok la.

Best jugak lagu tema untuk drama Dendam Pencinta tu. Try search kat internet tak jumpa le pulak. Kat radio ada ke tak aku pun tataw sebab aku dengar radio masa dalam kereta je pun. Rasa macam tak pernah dengar gak kat radio pun

Lagu tema Dendam Pencinta, tajuk lagunya pun Dendam Pencinta. Penyanyinya Dina Nadzir. Mula2 tengok cite tu macam lambat je jalan cerita dia. Apa yang dendam, apa yang pencinta. Dah tengok episod ke 2,3 baru faham jalan cerita dia.

Tapi macam biasalah tengok celup2 je jugak. Kadang2 langsung tak tengok TV....

Mana ye nak dapatkan lagu Dendam Pencinta ni. Tak jumpa cari le pulak lagu ni...ingat nak download le wat koleksi...

5 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh tgk lg ni..

Tihara said...

akk dh tk tgk tv dh skang ni sejak cite korea faveret akk dah habis..huhu

Remy hazza said...

dah jumpa nanti...share ler ye..... nak dengar jugak...... dah cari pun tak jumpa gak.....

Kancil 8349 said...

akan menonton lepas nie

aimy said...

Aahh mmg xde kat intenet lg tu...da lama cr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...