Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...


Kesinambungan entry semalam----> Nuffnang ada Virus ke?, bukan salah sistem Nuffnang pun aku tak boleh login, sebenarnya salah diri sendiri yang tak alert sampai Nuffnang di'deteck' sebagai spyware oleh Avast.

Puas aku brainstorming kenapa la jadi macam tu. Mesti ada something wrong somewhere yang aku terlepas pandang. Setelah puas berfikir, baru daku teringat sesuatu, iaitu date setting kat laptop tak betul, ter'advance' 5,6 hari dari date sebenar.

Patutlah di'trace' sebagai spyware sebab terjangkau masa, tukan salah satu ciri spyware, malware. Mujur la terfikir benda ni dan yakin tu penyebabnya. So cepat2 close browser, betulkan date setting. Bukak semula chrome dan login Nuffnang, Alhamdulillah berjaya. Memang itu puncanya-setting date kat laptop yang salah.

Ni angkara my sis le, ari tu dia main games, dia advancekan masa untuk cepatkan game dia tu. So jangan takut ye semua Nuffnang takde virus, Nuffnang website yang selamat.

Everything's Everythings cepat daftar nuffnang. Jangan takut, Nuffnang selamat.

nens collection, apa yang akak tahu earning untuk CPC memang tiap2 Isnin pihak nuffy update. Earning untuk CPUV( BE) akak tak perasan pulak bila. Rasanya 3 hari lepas kempen tamat kot. Kot je sebab akak sendiri tak sure sebab tak alert. Hehee. Tapi amount dia akak perasan kadang2 tiap2 ari naik, kadang2 dua hari tu statik ja. Haha tataw la. Kena berguru lagi ni.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative