Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia....


Dah lama tak join segmen... kali ni nak menjoinkan diri la. Segmen ni dianjurkan oleh blogger Remy

Blog dia banyak story pasal yummy-yummy, haish buat2 tak faham pulak. Makanan le maklumlah dah keje kat bidang tu ye dak. Memang tergoda selalu tengok sampling yang comel dan menyelerakan, masuk blog dia memang.....cuci mata!! Pastu dalam hati, sedapnya.....Kih3...

Selain tu blogger Remy ni rajin juga review pasal tempat makan yang dia dengan kengkawan dia pergi. Haruslah tempat makan yang bestkan. Rajin juga review movie kat pawagam... Apa yang paling penting, dia seorang blogger yang tak sombong.

Nak follow, nak join segmen ni, silalah klik banner kat atas tu. Semua syarat ada kat link tersebut. Alamak nak like FB fanpages tak boleh sebab buat masa sekarang aku tak de akaun FB. Apapun, semoga tercapai target Blogger Remy untuk mencapai 1000 follower sebelum 2012 melabuhkan tirai, Insyaallah.

Kena ajak dua orang....erm nak ajak semua la.. heheh. Oke la sebagai syarat aku tag: Blogger C'jai dengan blogger Nens aka Nini.

Tarikh tutup segmen ni pada 15 October 2012 jam 2359 (11.59 malam)

***********
Cepat2 publish sebab takut terperam dalam draft dan sedar2 dah tarikh tutup. Aku camtu la selalu, suka peram entry. Banyak juga segmen yang aku dah draft tapi tak terpublish. Haish perangai....

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative