Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Picture ni dah lama... Masa hari belia hari tu lagi. Lama tu terperam... Huhuu saje je nak upload picture diaorang ni, wat kenangan dalam blog.

cian dia sejuk....
Ingat entry Wordless Wednesday semalam----> Wordless Wednesday: Eh Hampir Sama le. Corak baju tu sama dengan buaian meow ni le. Kebetulan dia dok dekat buai memang snap je la. Huhuu

aloh-aloh....manjanya dia..
tak sudi tengok orang
pstt...meow tengok la kamera...
malu-malu meow...
sombong ye....
ni pun mesra...suka manja-manja...
kembangnya bulu
tak sudi berkenalan...
geram tengok kelincahan dia....
muka tak redha je.hehee muka dia memang camtu le...
Mmuah-mmuah kat semua meow-meow ni.... Ada yang sombong, tunjuk bontot je kat aku. Tak kira la daku jolok dengan jari bontot diaorang... muahahaa

***************
Selamat hari lahir untuk blogger NUYUI A.K.A MISS YUI. Semoga dirahmatiNYA dan segalanya dipermudahkanNYA untuk Yui dan family...

Tahniah untuk blogger diana (senyum-senyum). Tahniah Kak Diana dapat boboi boy, eh baby boy la. Semoga Mikhail jadi anak yang soleh....

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative