Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Tak sangka malam ni last episode drama bersiri Citra Juwita. Ingatkan minggu depan ke minggu lagi satu ke baru tamat. Episod akhir mesti nak tengok walaupun tengok celup-celup je.

Episod akhir Citra Juwita, happyy ending le. Juju Cafe dapat diselamatkan setelah team futsal Ilham dengan Juwita menang.

Rupanya Wanna Bake tu mak kepada si Puteri, so Puteri terpaksa la bermain futsal bagi pihak mak dia. Tapi  bukan mak kandung dia pun, cuma mak tiri. So persahabatan antara Puteri, Ilham dan Juwita tetap terjalin.

Arjuna still nak kat Juwita tapi Juwita kan sayangkan Ilham. Mestilah Juwita akan pilih Ilhamkan. Juwita suruh Arjuna bertanggungjawab kat adik Puteri yang tengah pregnant anak Arjuna.

Citra dengan Wira buat keputusan berkawan je walaupun mereka saling menyayangi. Citra nak yang terbaik untuk Juwita. Wira pun sama. Mereka sanggup berkorban untuk kebahagiaan anak-anak mereka. So mereka jadi kawan baik.

Kui3 tak reti nak story mory dah. Conclusionnya.....happy ending la.

****************
Tapi kenapa Citra dengan Wira tak kawen je, si Ilham tu bukan anak kandung Wira pun. Kan2....huhuu

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative