Cedera dibelasah

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

berlubang....mungkin sebab kena gigit kot.rebut awek ke kawasan ke tataw la.

sory picture geli sket

dah boleh pijak....

sopan je duduk...
Tak reti pertahankan diri dia ni. Asyik kena belasah je. Kesian sampai luka sana sini bergaduh. Terkencing terberak pun pernah sebab kena belasah. Adeh....

Comments

Myra Jay said…
Ala siannya, tapi kucing ni walau kena berkali-kali pun masih tetap taknak beringat jugak kan... ;)
Kakzakie said…
Kesiannya dia Sya... jenis bukan kaki gaduh mesti kalah. Jangan beri dia jalan jauhlah Sya...
Yaya Azura said…
sah berebut awek nie..
haha..
alahai..cian dia smpai berlubg tu.
Tihara said…
la kesiannya, muka dia lembut je kan, cute..kucing akak pempuan, selalu kena kejar..sekali kena gigit mcm ni terus demam, akk pon rasa nak demam tgk dia tk lalu nak makan..moga cepat sembuh ey tomey :)
Nens Collection said…
akak! dh dpt buat iklan bwh n3..tq soo muchh..hehe..

kucing sy dulu2 pon camni,asik kene belasah..asik beli minyak gamat je..bukan tuk org..tp tuk kucing..hehe

hnahdy said…
bahaya kalau lubang2 ni. kna tutup lubang tu. nanti ada ulat mcm ulat sampah banyak2.

teringat anak kucing masa kat sek rendah dulu. Hana dah try rawat luka dia yang berlubang tu. dalam tu ada ulat tu la.. esk tu hana cari kanak kucing tu balik.. last skali jumpa dia kat tepi almarai dah mati pun.huhu
Remy hazza said…
ala manja nyer dia..... kena hantar pi kelas mempertahankan diri ler lepas nie.....
ieda said…
aloor ciannye
kalau kucing gaduh2 nie seram sejuk tau .. nak2 akak yg geli ngan kucing huhuh
Nafira usof said…
alahaiii.. kesiannye~
Kancil 8349 said…
kena ajar dia bergaduh kalau macam tu...
syiela said…
kesian dia.. lepas ni jangan kasi dia keluar rumah dah ye
Ujie said…
ngeri pulak nengoknya.

kenalah awak pandai ubatkan dia kan..
C'Jai said…
Ala sian nye....isi minyak gamat....

Opie akak dulu cengginilah asik gaduh rebut aweks....pastu luka kat perut...p bw kenek....rupanya luka tu bila dicuci mengalir air keluar dr bdn dia kt bhgn bwh...rupa2 luka tu tembus dr atas ke bawah..aiyoooooo....ngeri...
aku HaniAsyira said…
kena ajar dia boxing ni.. baru dia kuat

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing