Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Kali ni nak share cara deactivate akaun twitter merangkap delete akaun twitter.
  • Pastikan dah sign in akaun twitter masing-masing-----> twitter.com untuk deactive atau delete akaun twitter.
  • Kemudian klik kat sini-----> Account Setting. Scroll sampai bawah sekali, klik kat Deactive my account
  • Akan kuar kotak macam bawah ni....

  • Pastu akan kuar kotak ni pulak

  • Okey dah selesai....kalau menyesal, silalah login macam biasa dalam tempoh 30 hari, kalau tak korang buat je la akaun baru. Oke sekian cara deactive atau delete akaun twitter.

************
Tak delete pun akaun twitter aku tu....masih wujud...cuma tak aktif bertweet je... Huhuu. 
(autopublish)

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative