Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Alhamdulillah dapat satu BE untuk bulan October. Lepas ni insyaallah akan lebih rajin buat entry pasal BE, sebagai tatapan sendiri. Baru perasan aku jarang print screen BE aku, macam tak de kenang-kenangan je rasa. Kadang2 BE tu dah jadi ME pun ada.

Bukan niat nak menunjuk ke apa ke. Nak tunjuk apanya, BE aku tak sekencang orang lain pun. Tapi macam aku tulis kat atas la, sekadar buat kenangan untuk diri dan blog ni sebagai medium untuk menyimpan kenangan tu.


Merupakan BE ke-19 aku untuk tahun 2012. Kempen menderma organ kementerian kesihatan. 

Aku: Pernah terniat juga di hati nak turut berikrar sebagai penderma organ yang mungkin dapat menyelamatkan nyawa orang lain. Insyaallah mungkin nanti kalau ada peluang dan kesempatan.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative