BE October 2012

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Alhamdulillah dapat satu BE untuk bulan October. Lepas ni insyaallah akan lebih rajin buat entry pasal BE, sebagai tatapan sendiri. Baru perasan aku jarang print screen BE aku, macam tak de kenang-kenangan je rasa. Kadang2 BE tu dah jadi ME pun ada.

Bukan niat nak menunjuk ke apa ke. Nak tunjuk apanya, BE aku tak sekencang orang lain pun. Tapi macam aku tulis kat atas la, sekadar buat kenangan untuk diri dan blog ni sebagai medium untuk menyimpan kenangan tu.


Merupakan BE ke-19 aku untuk tahun 2012. Kempen menderma organ kementerian kesihatan. 

Aku: Pernah terniat juga di hati nak turut berikrar sebagai penderma organ yang mungkin dapat menyelamatkan nyawa orang lain. Insyaallah mungkin nanti kalau ada peluang dan kesempatan.

Comments

Ujie said…
Saya nk derma organ, tapi family tak bg.

Byknyee BE awak!
widiea azira said…
sy pun ad simpan niat utk dermakan organ cuma tak discus dgn famly je lg
ummiarissa said…
okay jugak printscreen BE wat kenangan peribadi kita...
HeNRieTTa JoSe said…
dapat BE lagi....bestnye....19? banyak tu...
Pen Biru said…
sori.nk tny BE tu apa.hihi
kak mah said…
Tahniah...rezeki tu.
teratai said…
Tahniah dpt BE...blog kak pun ada BE baru..twisties!
Berapa agaknya BE tu.. haha
aiNa yaZiD said…
wah~! banyak nya BE.. rezeki. =) hehehe.. pernah terlintas niat nk jadi penderma organ... insyaAllah one day.
aiN NaJwa said…
wah besh nyer..untung la...hehehe..
salam Aishah...Tahniah dpt BE baru...rezeki tu :D


p/s:Klu berminat dgn pemanggang ajaib..colling2 k.atie ya.Terima kasih
ieda said…
tahniah dikk
ada juga
akk nie dah berbulan2 sejak cashout x dpt2 dik ..
tapi x per .. semangat2 ekkee;))
ummiross said…
Aishah..moga Allah permudahkan niat yang baik tu.
Remy hazza said…
tahniah...dpt BE lagi......jeless remy....! he3
tahniah sis..rezeki..yui dah takde be..hihi.
QA's ~ mamapapa said…
betulkn..teringin nk jd pndarema orgsn tspi hsti ni teruk betul x habis2 berbolak balik :(

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing