Thursday, September 13

Tak Boleh Login Nuffnang

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia....

Menjenguk Nuffnang, login dia dah berwajah baru le. Risau jugak tadi kot salah website. Siap clear cookies bagai. Betoi la tu login Nuffnang berwajah barukan...

Masalahnya bila masukkan email ngan password... ni yang muncul....

Email/password salah... Semalam kot baru login takkan salah.... Semalam belum bertukar wajah lagi login dia ni..... Mungkin sistem dia take time kot nak kembali ke sedia kalakan. Tunggu dululah, kalau tak boleh login gak baru hantar tiket bantuan....huhuu

******************
Sory ye korang yang aku tak jenguk tu. Sejak adapter lappy rosak, aku BW berterabur. Blog dalam bloglist aku pun tak semua diterjah apatah lagi reading list. Cuma balas through komen je, tu pun risau kot ada yang terskip ke. Entry kadang2 autopublish je sebab tak nak entry sikit sangat. MAAF SEMUA...:(

8 comments:

Che Rosliza Che mat said...

ramai jugak yg mengadu pasal nie...

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk masukkan emel sama, pastu tekan forgot pass.. nanti dia bg pass kat emel. then dah leh masukkan, tukar pass ya =)

kak mah said...

oooo,wajah baru
akak nak buka pagi tadi tp line slow lak

Everything's Everythings said...

Ad technical problem la tu kot..dh cbe hantr ticket?

[PCL] said...

assalamualaikum...sy dah cuba login , alhmdulillah ok.

Tihara said...

akak siap takleh masuk dah website dia...tp pihak nuffy besenye sepoting..tubggu je lah sebulan ag..kuh3 :D

aisya said...

td masuk guna fb je.. bleh...

Remy hazza said...

bersabar...... esok lusa ok la tu......depa tgh kira check tu.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...