Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia....

Menjenguk Nuffnang, login dia dah berwajah baru le. Risau jugak tadi kot salah website. Siap clear cookies bagai. Betoi la tu login Nuffnang berwajah barukan...


Masalahnya bila masukkan email ngan password... ni yang muncul....

Email/password salah... Semalam kot baru login takkan salah.... Semalam belum bertukar wajah lagi login dia ni..... Mungkin sistem dia take time kot nak kembali ke sedia kalakan. Tunggu dululah, kalau tak boleh login gak baru hantar tiket bantuan....huhuu

******************
Sory ye korang yang aku tak jenguk tu. Sejak adapter lappy rosak, aku BW berterabur. Blog dalam bloglist aku pun tak semua diterjah apatah lagi reading list. Cuma balas through komen je, tu pun risau kot ada yang terskip ke. Entry kadang2 autopublish je sebab tak nak entry sikit sangat. MAAF SEMUA...:(

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative