Pesan Saidina Umar Al-Khattab

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

SAIDINA UMAR AL-KHATTAB RADHIALLAHU ANHU BERKATA:
  • Orang yang banyak ketawa itu kurang wibawanya.
  • Orang yang suka menghina orang lain, dia juga akan dihina. 
  • Orang yang menyintai akhirat, dunia pasti menyertainya. 
  • Barangsiapa menjaga kehormatan orang lain, pasti kehormatan dirinya akan terjaga.
sumber: UiTM forum
*****************
Dah boleh login nuffnang. Ingat nak try la macam yui suggest klik forget password, tapi cuba login boleh pulak masuk. Maknanya sistem untuk akaun aku dah oke la kot...

Comments

bagi saya ketawa itu ubat yg termurah dan mujarab
THanks for the advice ^^
inshaAllah akan diaplikasikan~
alhamdulillah juga nuff dh boleh login kan ;D
|| NaFiRaa || said…
terus muhasabah diri sendirik..
mekasih yer..:)
ieda said…
setuju dikk
kalau baca semua yg diberitahu dlm umul kitab .. nangis kita sbb betapa jahilnyaa lah hai kita nie huhuh
Rara Nasiha said…
muhasabah bersama :)
Ujie said…
baru baca pesanan ni kat mjlh..gd sharing.
Ayumi Comot said…
byk ketawa....kena ubah perngai ayu ni:(
Remy hazza said…
betul tu.... setuju dgn kata2 pesanan Saidina Umar...

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing