Friday, September 14

Header Baru, Sidebar Baru

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Header baru....tapi rasa macam nak buat yang lain lagi. Bosan dah kot dengan yang lama.
Kena kemaskan lagi kot, kurang teliti masa nak bagi background belakang tu transparent. Laptop benda yang penting bagi aku, kucing binatang yang aku suka. Tapi aku tak suka pakai high heels, mungkin jugak tak reti. Huhuu... Seinci pun  aku boleh terpeleok. Tapi sebab lawa aku letak.

Sidebar pun versi malas, rasa macam dulu punya lagi lawa. Tunggu idea datang nanti la kot buat yang baru lagi. 

***************

Time aku malas, time adapter laptop rosak ada pulak BE bertapak. Alhamdulillah.... dugaan beserta ganjaran... Pinjam adapter orang je keje...hihi

11 comments:

Everything's Everythings said...

Hahah boleh cuba minta dgn anasyg mana tau dia still ad mood kasi header free lagi haha xD

Comel btw ^^

..::..aRe-Na..::.. said...

cantik:-)

Ann Ishak said...

high heels tu nampak seksi ;p

C'Jai said...

Ehem...ehem....wajah baru nampak...!

Kakzakie said...

Rumah baru sempena masih ada bau aidilfitri Sya :) Tapi macam sesuailah header begitu utk anak dara kan... Tengok sekali pun dah tahu ini mesti anak dara punya blog hihi... Cantik love merah besar tu.

cikji said...

samala, suka nengok heels tp nk pkai xreti

Tihara said...

bestnye ada be, akk lansung dah takleh check nuffy..wuaaa

Remy hazza said...

cantik header tu..... disini putih kat remy hitam..... leh jadi geng taik cicak ler....he3

Pen Biru said...

okla tu dh btukar..yg sy ni dh bezaman..mcm tuuuuu jgk

nuyui a.k.a miss YUI said...

ramai yg tukar header skg ni..hihi..comel2.

Kancil 8349 said...

ndak dapat tengok headernya...lambat bah kancil punya internet...hehehe..apapun mesti cantik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...