Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Header baru....tapi rasa macam nak buat yang lain lagi. Bosan dah kot dengan yang lama.

Kena kemaskan lagi kot, kurang teliti masa nak bagi background belakang tu transparent. Laptop benda yang penting bagi aku, kucing binatang yang aku suka. Tapi aku tak suka pakai high heels, mungkin jugak tak reti. Huhuu... Seinci pun  aku boleh terpeleok. Tapi sebab lawa aku letak.

Sidebar pun versi malas, rasa macam dulu punya lagi lawa. Tunggu idea datang nanti la kot buat yang baru lagi. 

***************

Time aku malas, time adapter laptop rosak ada pulak BE bertapak. Alhamdulillah.... dugaan beserta ganjaran... Pinjam adapter orang je keje...hihi

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative