Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...


Time tak dapat BW sepuasnya le ada BE bertapak. Tak apalah dah selamat jadi ME dah pun dia. Dapat awal September hari tu.

Tadi cek ada BE baru dari Libresse selain BE sedia ada, jenama pilihan daku terkini. Dah bertapak sejak 25 September. Tak sampai singgit pun amount dia lagi. Moga lama le bertapak, boleh cukupkan total earning aku RM100.

Tak pernah cash out lagi, nak jugak merasa duit nuffnang. Bertahun2 tu kumpul, baru banyak tu. Hee ada jugakkan. Syukur....

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative