BE Bulan September

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Time tak dapat BW sepuasnya le ada BE bertapak. Tak apalah dah selamat jadi ME dah pun dia. Dapat awal September hari tu.

Tadi cek ada BE baru dari Libresse selain BE sedia ada, jenama pilihan daku terkini. Dah bertapak sejak 25 September. Tak sampai singgit pun amount dia lagi. Moga lama le bertapak, boleh cukupkan total earning aku RM100.

Tak pernah cash out lagi, nak jugak merasa duit nuffnang. Bertahun2 tu kumpul, baru banyak tu. Hee ada jugakkan. Syukur....

Comments

Nens Collection said…
wahh..sy x pernah dpt BE lg..godek2 jgak n3 akak yg buat ttg page rank 2..hope adelah BE..hoho
Tihara said…
mmg betahun2 kan sampai beruban nak dapt ratus2..hehe, congrats :)
Kakzakie said…
Eh... renovate rumah lagi Sya. Mr. nuffnang bagi rezeki tu yg mood nak renovate ye:)
ieda said…
akk x cek layie
entah ada entah tidak
yg pastinya dah 3 bulan x dpt BE huhu
ummiross said…
Alhamdulillah, sedikit2 lama2 jadi bukit!
cikji said…
waaa congratss, bila tatau nk merasa BE nih
Remy hazza said…
untunglah... rezeki tu... remy terus takde...he3
|| NaFiRaa || said…
waahhh.. best tuh.. dapat BE baru.. lepas nih kena lagi gigih update blog la..:)
Cikgu Ma said…
masih buta pasal BE..hehe
C'Jai said…
akak serius tak faham pasal BE..BE ..nih..hehe..
-meeSUPERGIRL- said…
tahniah.. Bia pun ckt tp yg tu lah yg kte harapkan..
Wahhh untung lah ;D
byk juga eh dpt earning ni.. terasa nk buat juga nuffnang ^^
tahniah sis..tak lama lg la tu..hihi.
Izan Ishak said…
tahniah2!! k.izan doakn dpt cashout cepat2 pasni...

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing