Nuffnang Berwajah Baru

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Wow....Nuffnang berwajah baru. Sejak bila ni. Aku ketinggalan ke. Ingatkan salah taip address nuffnang tadi. Hahaa rupa2nya Nuffnang dah bertukar wajah.

Dok explore lagi Nuffnang baru ni. Nampak lebih menarik daripada yang terdahulu. Tetiba rasa teruja lak dah. Teruja tapi baru lagi rasa canggung sikit la. Benda baru macam tu lakan. Ambil masa kita nak rasa biasa.

Macam new blogger interface tu jugak la. Jakun @ perak mula2 tu, tapi sekarang dah terbiasa. Rasa seronok pulak cuma blogger ni ada cacat sikit la tang nak edit entry kat new interface------>Edit Draft Entry

Cool la wajah baru Nuffnang....  Dah  tak BE dah... Ramai dapat BE Ramadhan...daku tak dapat pun...huhuuu

Comments

Prettywrite said…
memang lebih cool yang terbaru ni..yana tengok semalam sebab ada blogger yang buat entry..sekali tengok tiap2 jam nak bukak nuff..hehe..
Kazman / Sue said…
semalam dah kami perasan berubah... caya laa...
ummiross said…
ummi pun tak perasan Aisyah...
|| NaFiRaa || said…
baru pagi semalam jek bertukar.. hehehe..

mmg cantek.. tapi kena explore lagi.. sebab tak biasa lagi kan~
nmpk besh lg..cuba fahami..hihi..

yui pon takde be.. sedih2..hihi.
J.Syazwana said…
tak singgah lagi nuffnang. tapi baca kat blog org lain nampak kalerful gitu. hehehe
Tihara said…
haah nuffnang berwajah baru kan :)
Remy hazza said…
sama ler... takde be... dan tak pernah dapat....he3
Nens Collection said…
x bukak lagik..ngajuk ngn nuff sbb x kasik BE..ekeke
-meeSUPERGIRL- said…
mee pon baru prasan ptg tadi . haha . mcm pelikkkk
ieda said…
lebih kemas kan ;)
C'Jai said…
wah..yeke...! hehe..wat2 terkezut..pedahai c'jai tak paham apa pun pasai nuffnang ni..
MulutPayau said…
ohhh...dah brwajah baru ya...akak tak perasan coz tak prnah ambik tahu..hehehe...
maszull said…
assalamualaikum aishah...oh yer ke mama lum buka lagi semenjak dia dah bertukar wajah ni...:)
Kancil 8349 said…
belum tengok lagi...tapi dah dapat email memberitahu bahawa dah tukar
anismelon said…
yeke..huhu..lame dah xmelawat en nuff
syiela said…
lebih kemas dan menarik..

ada satu sedang menari2 :)
atiyahkaman said…
gahhh!! kenapa saya tak tahu...hahahahha NOOB betei
sy masih tak daftar2 ag hahaha
wahida said…
majuk ngan abg nuff sekarang ni sbb dah lama tak bagi BE baru...ahaks...
kay masingan said…
mula2 tu memang jakun jg lah tengok page baru nuff, tapi bila da lawat / log ini byk kali, skrng sdh ok..
you know what? saya stret jenguk nuffnang lepas baca entry ni pastu siap buat entry lagi.. jakun betul.. hahaha

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing