Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...


Wow....Nuffnang berwajah baru. Sejak bila ni. Aku ketinggalan ke. Ingatkan salah taip address nuffnang tadi. Hahaa rupa2nya Nuffnang dah bertukar wajah.

Dok explore lagi Nuffnang baru ni. Nampak lebih menarik daripada yang terdahulu. Tetiba rasa teruja lak dah. Teruja tapi baru lagi rasa canggung sikit la. Benda baru macam tu lakan. Ambil masa kita nak rasa biasa.

Macam new blogger interface tu jugak la. Jakun @ perak mula2 tu, tapi sekarang dah terbiasa. Rasa seronok pulak cuma blogger ni ada cacat sikit la tang nak edit entry kat new interface------>Edit Draft Entry

Cool la wajah baru Nuffnang....  Dah  tak BE dah... Ramai dapat BE Ramadhan...daku tak dapat pun...huhuuu

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative