Doa Lupakan Cinta

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Bila menyesal masih bersisa di hati, tak salah kalau kita ikhtiar sesuatu asalkan ianya tidak bertentangan dengan agama dan tidak menyakiti orang lain.

Salah satu ikhtiar supaya hati dapat melupakan dan melepaskan cinta tersebut ialah dengan mengamalkan doa. Kat sini aku nak share doa untuk lupakan cinta.


Aku jumpa masa search kat google. Tapi diolah semula untuk diletak kat blog ni. Selain daripada doa ni, dekatkan diri denganNya, buatlah solat hajat dan sebagainya. Semoga hati lebih tenang dan redha. Insyaallah...

Comments

Mak Wardah said…
Tkasih...Perkongsian yg bagus...to follow
Thanx for this doa. InshaAllah akan diamalkan. :)
Qhaifa Nur said…
mudah-mudahan hati jadi tenang......
J.Syazwana said…
time kasih share.
mane tau satu hari nanti nak guna ke.
huhuhu
Kazman / Sue said…
uikk.... bagus3x doa ni... setiap keadaan yg kita tempuh dalam hidup pasti ada doanya...
Azham Vsvc said…
hurm...betullah boleh amalkan doa mcm ni terutamanya utk sy yg selalu putus cinta huhuhuh.....
dwaty said…
thanx 4 sharing...
uncHa said…
informasi sangat berguna untuk uncha :'(
Dieya said…
alhamdulillah..sya email aku jap..nak save email address kau..rodiah.amir@gmail.com
HeNRieTTa JoSe said…
Thanks for the share....
Ujie said…
Doa juga satu usaha yg penting.
Allah lah penjaga hati kita.
ain vanilla said…
ain follow sini ^^ BW
babycomel said…
sejauh mana kuat hati kita pun, doa tu yg penting kan.. thanks utk ilmu yg bermanfaat ni.. doa tu kan senjata org mukmin,
Dkna Abza said…
sedang kecewa ke??

apa pon kita kena yakin jodoh pertemuan semuanya di tangan Dia :)
Pen Biru said…
slmt hari rya..moga2 doa dimakbulkan
biela bell said…
bila kecewa.. dekat2kanlah diri dgnnya.. Insha Allah pasti terubat..
Kancil 8349 said…
berguna info nie...time putus cinta dulu...mohon doa je...agar ditemukan jodoh yang baik
Remy hazza said…
thanks for sharing....
ketenangan yg dicari....
bagus juga info macam ni, boleh membantu hati yg luka... tp bkn saya la =)
wahida said…
tengs utk info ni...
bagus ni...
amranaiman said…
slmt hari raya ke 11 :D mohon kepdanya doa yg terbaik :)
fadh leyanie said…
perkongsian berguna untuk semua,lagi2 yg selalu kecewa :P
saya pun pernah post pasal doa ni.. harap2nye dapat lah membantu mereka yang sedang berasa dalam kekecewaan tu :)
C'Jai said…
sesapa yang baru frust tu boleh la amalkan yer...bagus perkongsian ni..

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing